Trump obișnuia să se laude că se CULCA cu soțiile PRIETENILOR săi : „Asta face viața demnă de trăit”

Trump obișnuia să se laude că se CULCA cu soțiile PRIETENILOR săi : „Asta face viața demnă de trăit”

Președintele Statelor Unite ale Americii (SUA), Donald Trump, obișnuia să se laude că a te culca cu soțiile prietenilor tăi ”face viața demnă de trăit”, potrivit cărții lui Michael Wolff.

Într-un fragment al cărții, intitulat "Focul și furia: în interiorul Casei Albe a lui Trump", este descris cum președintele SUA concepea planuri calculate, folosind gelozia ca momeală, pentru a le convinge pe soțiile prietenilor săi să-i intre în pat.

„Pentru a o convinge pe soția unui prieten, el încerca să o facă să creadă că poate soțul ei nu era ce credea ea”, se arată într-un fragment, dintr-o copie obținută de Daily News.

Trump își punea secretara să îl cheme pe soțul femeii la el la birou, iar de îndată ce acesta intra, președintele îl supunea „unei discuții agasante despre viața sexuală”, în timp ce soția asculta discuția prin intermediul difuzorului de la telefon.

„Încă îți place să te culci cu nevasta ta? Cât de des? Ai o partidă mai bună decât soția ta?”, își întreba, aparent, Trump prietenii.

„Povestește-mi. Am niște fete care vin aici din Los Angeles la ora trei. Mergem sus și să o să ne simțim bine. Îți promit”, mai adăuga președintele SUA.

Cartea lui Wolff, care va apărea săptămâna viitoare pe 9 ianuarie, oferă detalii despre manevrarea din interior a haosului din Casa Albă. Fostul șef strateg a lui Trump, Steve Bannon, este citat adeseori în carte, de obicei în momentele când se lua de familia președintelui și de membrii Guvernului.

În fragmentul în care se vorbește despre incidentul cu telefoanele, un prieten comun al lui Trump și al lui Clinton îi descrie ca având personalități asemănătoare, numai că „Clinton avea un avans cinstit”.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`