”Dragnea e istorie!”. Cătălin Ivan (PSD) vorbește despre apariția unui nou partid de stânga: Codrin, Olguța și Dragnea vor rămâne cu buza umflată (VIDEO)

”Dragnea e istorie!”. Cătălin Ivan (PSD) vorbește despre apariția unui nou partid de stânga: Codrin, Olguța și Dragnea vor rămâne cu buza umflată (VIDEO)

Dragnea e o iluzie, e deja istorie și ne uităm la el ca la un personaj din trecut, o umbră, a declarat Cătălin Ivan, pentru B1 TV. Europarlamentarul PSD a afirmat că în acest moment mai mulți social-democrați lucrează la un nou proiect în cadrul partidului ”și-i va lăsa pe Codrin, Olguța, Dragnea și încă vreo doi cu buza umflată”.

”Sunt două scenarii: fie PSD scapă de acest grup, care-l ține captiv, prin diverse modalități pe care le evaluăm în această perioadă, fie rămâne Dragnea și acest grup de oameni cu denumirea și va apărea un nou partid de stânga. Suntem foarte mulți care discutăm și lucrăm la un nou proiect pentru PSD: sunt consilieri locali, consilieri județeni, unii deputați și senatori, membri vechi ai partidului și tineri. Suntem tot mai mulți.

PSD-ul nu se va rupe. Dacă nu reușim să scăpăm într-un timp rezonabil de acești indivizi, atunci partidul în sine va crea un nou proiect pentru el și-i va lăsa pe Codrin, Olguța, Dragnea și încă vreo doi cu buza umflată. Noi lucrăm al un nou sistem, noi proceduri în cadrul partidului, ca să nu se mai ajungă la astfel de situații în care câștigătorul ia totul”, a explicat Cătălin Ivan, pentru B1 TV.

Cătălin Ivan (PSD) vorbește despre apariția unui nou partid de stânga: Codrin, Olguța și Dragnea vor rămâne cu buza umflată

#DIRECT_ONE_qe2043#

Europarlamentarul PSD a mai precizat că în noul proiect sunt implicați inclusiv colegi din familia socialiștilor europeni.

”Dragnea e o iluzie, e deja istorie. Ne uităm la el ca la un personaj din trecut, o umbră. Dacă vă uitați la Dragnea din 2016 și la Dragnea de acum, sunt două personaje diferite. El nu mai există ca lider maxim al partidului. Și cei apropiați, din jurul lui, dau telefoane prin țară să caute soluții”, a continuat europarlamentarul PSD.

Ivan a mai precizat că partidul nu-i permite lui Dragnea să-l dea afară pe Tudose.

”Eu cred că premierul Tudose nu e sluga lui Dragnea. Nu cred că Dragnea își permite să-i dea ordine lui Tudose, vă spun din interior. PSD nu-i permite lui Dragnea să-l dea afară pe Tudose, deși a avut Dragnea această intenție în trecut”, a mai spus Ivan, pentru B1 TV.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`