Audieri bombă la DNA: Vasile Dâncu a dat declarații în dosarul Belina: "Am fost la pescuit cu Dragnea" (VIDEO)

Audieri bombă la DNA: Vasile Dâncu a dat declarații în dosarul Belina: "Am fost la pescuit cu Dragnea" (VIDEO)

UPDATE:La ieșirea de la audieri, Vasile Dâncu, a oferit mai multe informații presei despre chemarea la audieri. Fostul ministru a precizat că a fost audiat ca martor în dosarul Belina, cel în care procurorii DNA cercetează felul în care insula Belina a fost trecută din proprietatea ApelorRomâne la CJ Teleorman pentru a ajuns ulterior în administrarea Tel Drum.

"Am fost la pescuit cu Dragnea acolo", le-a mărturisit Dâncu reporterilor, dar a precizat că nu are nicio cunoștință despre actul de transfer al insulei care este cercetat în dosar.

Vasile Dâncu a dat declarații în dosarul Belina: "Am fost la pescuit cu Dragnea"

#DIRECT_ONE_prk8m6#

Fostul ministrul al Dezvoltării din guvernul tehnocrat, Vasile Dâncu, s- a prezentat joi în fața procurorilor de la DNA pentru a de declarații.

Pentru moment nu se știe nici în ce calitate s-a prezentat acesta și nici despre ce dosar ar fi vorba, Dâncu refuzând să facă declarații la sosirea la DNA.

Este posibil ca această vizită la sediul DNA să aibă legătură cu plângerea făcută de fosta nora a lui Virgil Măgureanu, notează Antena3. Acea plângere nu-l viza doar pe el, ci și pe Liviu Dragnea. Cei doi erau acuzați că ar fi sprijinit un grup infracțional din Teleorman.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`