Proteste la Iași, în ciuda frigului pătrunzător: Filosoful Mihai Șora, prezent printre manifestanți (FOTO, VIDEO)

Proteste la Iași, în ciuda frigului pătrunzător: Filosoful Mihai Șora, prezent printre manifestanți (FOTO, VIDEO)

O nouă seară de proteste la Iași. Câteva sute de persoane s-au adunat duminică în centrul orașului pentru a-și exprima nemulțumirea față de modificările la legile justiției, informează HotNews.

Proteste la Iași, în ciuda frigului pătrunzător: Filosoful Mihai Șora, prezent printre manifestanți

#DIRECT_ONE_04owpj#

Sura video:facebook.com/radu.metallica

Oamenii au venit la manifestație în ciuda gerului de afară, iar printre protestatari a fost văzut și filosoful Mihai Șora, care a împlinit în luna noiembrie 101 ani. De altfel, el a fost prezent și la protestele organizate în urmă cu două săptămâni, atunci ieșind în stradă alături de oamenii din Alba Iulia.

Cu câteva ore înaintea protestelor, Mihai Șora făcea unapel, pe Facebook, ca oamenii să meargă la manifestație pentru a arăta că sunt solidari cu soarta țării.

"Dragi prieteni ieșeni,

ne vedem în Piața Unirii, în această seară, – și în toate serile, diminețile, clipele în care va fi nevoie să ieșim în stradă. Cum spuneam adineaori, la radio: pentru că trebuie să fim solidari cu soarta Țării", a scris Mihai Șora pe Facebook.

Ca și până acum, oamenii prezenți la protest strigă mesaje anti-PSD și pro-justiție. ”Legile voastre, niște dezastre!”, "Tăriceanu și Dragnea / Ne-au vândut la Rusia!" sunt printre sloganurile protestatarilor.

Foto:facebook.com/radu.metallica

Urmăriți B1TV.ro și pe
`