Ce mai face MĂICUȚA care a născut GEMENE. Cum arată FETIȚELE și cu ce se ocupă ea acum? (FOTO)

Ce mai face MĂICUȚA care a născut GEMENE. Cum arată FETIȚELE și cu ce se ocupă ea acum? (FOTO)

Fosta călugăriță Elena Gâtlan (stareța Sebastiana) cea care a conceput două gemene în mănăstirea a fost hulită pe nedrept spune ea.

În clipa de față duce o viață izolată și lucrează la o fabrică de încălțăminte din București iar din salariul pe care-l primește întreține cele două fiice gemene.Cele două gemene au rezultat în urma relației amoroase cu un călugăr, din cauza căreia a și fost excomunicată din Biserica Ortodoxă.

Cu toate aceste femeia nu și-a întors spatele credinței, își educă cele două fiice Ana Ecaterina și Maria Nectaria să aibă credință în Dumnezeu și să respecte regulile credinței creștine. Poziția de administratoare pe care o avuse la mănăstire a promovat-o la locul de muncă. Acum ea gestionează procesul de lucru la un anumit compartiment.

Are două fetițe minunate care vor merge în curând la grădiniță.

Monahismul ortodox românesc traversează o acută criză religioasă și morală (vezi aici câteva exemple edificatoare), criză pe care oficialitățile ecleziastice o ignoră cu bună știință.Anual părăsesc mănăstirile ortodoxe sute de călugări și călugărițe, dar faptul nu este deloc mediatizat de Biserica Ortodoxă, ci ținut sub tăcere cu mare grijă spre a nu-și altera imaginea publică și așa grav afectată de scandalurile din ultima vreme și de obstinatul refuz de a se reforma.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`