Ludovic Orban ȘOCHEAZĂ: PNL vrea ALEGERI ANTICIPATE!!

Ludovic Orban ȘOCHEAZĂ: PNL vrea ALEGERI ANTICIPATE!!

Preşedintele PNL,Ludovic Orban, a declarat vineri că liberalii susţin varianta alegerilor anticipate, punctând că PSD nu mai are legitimitate, în contextul în care programul de guvernare nu mai are nicio legătură cu cel prezentat în campania electorală, scrie Știri pe surse.

"În măsura în care se poate, noi vom susţine soluţia anticipatelor. Există un principiu. Din punctul meu de vedere, partidul de guvernământ nu mai are nicio legitimitate de a guverna, programul de guvernare nu mai are nicio legătură cu programul de guvernare cu care s-au prezentat în campanie, adică minciunile gogonate cu care şi-au obţinut voturile, iar în momentul în care un partid nu guvernează aşa cum a promis oamenilor în momentul în care le-a cerut voturile întoarcerea la popor este naturală. Dacă vom avea posibilitatea, vom susţine toate demersurile necesare pentru a ajunge la anticipate", a afirmat Orban.

Liderul liberal a mai susţinut că la ultima moţiune de cenzură parlamentarii puterii nu au fost lăsaţi să voteze, altfel moţiunea ar fi întrunit mai multe voturi.

Orban a mai declarat și că actuala majoritate parlamentară a câştigat alegerile pe minciună, iar măsurile adoptate de aceasta au înrăutăţit situaţia românilor.

"După cum au început, nu cred că vor rezista până la alegerile din 2020. (…) Convingerea mea este că nu vor ajunge la termen", a spus Orban despre actuala majoritate, într-un dialog pe Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:23 - Diana Stoica: Klaus Iohannis nu adună voturi nici pentru o asociație de proprietari în momentul de față. Un om ca el își dorește tot (VIDEO)
22:03 - De unde a luat naștere expresia „afară-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul”? Această vorbă pune în dificultate mulți români
21:59 - Iulian Paraschiv, despre eventuala candidatură a lui Iohannis la parlamentare: Legile în România și în alte state cu sisteme democratice nu pot fi făcute în favoarea sau în defavoarea unei singure persoane (VIDEO)
21:36 - Adrian Cozma, despre Klaus Iohannis: Cred că e bine să revină în PNL. Președintele României, mai ales în primul mandat, a fost o locomotivă pentru PNL (VIDEO)
21:30 - Un român venit în vacanță în Franța a avut parte de un sfârșit tragic. Bărbatul a căzut de pe o stâncă în Coasta de Azur
21:27 - Doctorița din Suceava, care a luat mită de 280 de ori de la bolnavi de cancer, condamnată la închisoare cu executare. Câți ani va sta în pușcărie
21:17 - Ambasadorul României la ONU: Acțiunile Rusiei față de centralele nucleare civile ucrainene rămân profund îngrijorătoare. Acestea cresc gradul de risc al unui accident sau incident nuclear
21:16 - Ce sunt nevoiți să facă românii, urgent, dacă vor primi mesaje RO-Alert, că trebuie să evacueze locuințele în cazul unor viituri. Ce anume trebuie să conțină „bagajul de urgență”
21:02 - Care sunt cele două ingrediente secrete pe care bucătăresele din Maramureș le pun în murături? Trucul pentru murături delicioase
20:54 - ANM anunță „o vreme mai caldă decât în mod normal” în următoarele zile. Zonele în care sunt așteptate fenomene de instabilitate atmosferică (VIDEO)