Topul gadgeturilor pentru încornorat: Cum comunică cei care înșală? Și cum pot fi prinși

Topul gadgeturilor pentru încornorat: Cum comunică cei care înșală? Și cum pot fi prinși

Un studiu realizat de site-ul de aventuri extraconjugaleAshley Madison, pe un eșantion de 1500 utilizatori, relevă modalităţile prin care comunică persoanele care au o aventură.

Pe primul loc în topul gadgeturilor şi serviciile folosite pentru a comunica de către amatorii de escapade se situează telefonul mobil personal, indicat de 66% dintre persoanele care şi-au înşelat partenerul de viaţă şi au participat la sondaj.

Procentul este oarecum surprinzător, deoarece riscul ca aceştia să fie prinşi este foarte mare.

Reprezentanţii Ashley Madison spun că sunt multe indicii, legate de telefonul jumătăţii tale, care îţi pot arăta faptul că eşti înşelat. Persoana cu care ai o relaţie are mereu istoricul gol în browser, ţine tot timpul telefonul la îndemână sau are puţine mesaje text.

Pe locul doi se situează e-mailul, 44% dintre respondenţi declarând că folosesc acest serviciu, mai sigur decât telefonul mobil personal, deoarece este mai dificil de verificat de către partener.

Pe a treia poziţie (20%) s-au situat site-urile şi serviciile de dating, precum Tinder, ce oferă propriile servicii de mesagerie.

Reţelele de socializare online s-au situat pe poziţia a patra (18%), fiind preferate serviciile de mesagerie directă oferite de Instagram sau Facebook Messenger.

Pe locul cinci s-a situat opţiunea „un telefon secret” (11%). Mulţi dintre cei care îşi înşală partenerii au telefoane pe care le folosesc doar pentru acest lucru şi despre a căror existenţă partenerii lor nu ştiu.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:12 - Călin Georgescu a citat din manifestul lui ”Unabomber”, într-una din cărțile scrise de el. Acesta a fost unul dintre cei mai temuţi terorişti din istorie, care ura progresul
21:02 - Ce spune Cristela Georgescu despre rolul femeii. „Au anihilat, inclusiv din mentalul lor, au castrat bărbatul”
20:54 - Concluzii îngrijorătoare, după un program de monitorizare desfășurat de Ministerului Educației. Ce diferență există între elevii din rural și cei din urban
20:45 - Marian Rasaliu, după ce Marcel Ciolacu a anunțat că o susține pe Lasconi în turul 2 al prezidențialelor: „PSD este un partid 100%, eminamente, îndreptat înspre valorile europene” (VIDEO)
20:35 - Ce se întâmplă cu participarea lui Călin Georgescu în cursa prezidențială. Ce ar putea CCR să decidă
20:16 - SIE: România a devenit o prioritate a acțiunilor ostile ale Rusiei, inclusiv atacuri cibernetice, scurgeri de informații și sabotaje
20:06 - Provocarea „Superman” face noi victime. Cinci copii au ajuns la spital, în județul Mureș
20:04 - Reacția șefului NATO după ce Călin Georgescu a spus că va „evalua” scutul de la Deveselu
20:01 - Vlad Nistor, după ce serviciile secrete au declasificat datele despre Călin Georgescu: “Informațiile acestea sunt năucitoare. Este un atac la securitatea noastră națională” (VIDEO)
19:43 - Cum se reflectă criza politică în economie. Boloș: Băncile nu mai împrumută Guvernul. E o perioadă destul de incertă