"Mă simt ca și cum aș fi Pablo Escobar". Angajatul Twitter care a suspendat contul lui Donald Trump a spus povestea din spatele incidentului (FOTO, VIDEO)

"Mă simt ca și cum aș fi Pablo Escobar". Angajatul Twitter care a suspendat contul lui Donald Trump a spus povestea din spatele incidentului (FOTO, VIDEO)

Președintele american Donald Trump a avut în 2 noiembrie contul de Twitter, pe care postează extrem de des, închis timp de 11 minute. Compania a anunțat că totul a fost un incident nefericit comis de un angajat care se afla în ultima zi de muncă.

De aici au apărut numeroase speculații că acest angajat ar fi profitat de faptul că părăsea compania pentru a se răzbuna pe Donald Trump, nemulțumit de afirmațiile și politicile președintelui american, și a îi închide contul.

Aceste speculații au fost infirmate însă de cel în pricină. Bahtiyar Duysak, un neamț de origine turcă a afirmat pentru TechCrunchcă totul a fost un incident nefericit comis dintr-o greșeală complet neintenționată.

”A fost cu siguranță o greșeală. Îmi cer scuze dacă am rănit pe cineva, nu a fost intenționat. Nu am făcut nicio infracțiuni, dar cu toate astea mă simt ca și cum aș fi Pablo Escobar”, a declarat Bahtiyar Duysak.

Totul ar fi pornit, spune acesta, de la o plângere formulată către Twitter împotriva lui Trump pentru încălcarea regulile rețelei de socializare privind comentariile acide. În rezolvarea sesizării primite, bărbatul a efectuat mai multe operațiuni pe calculator care au dus au dus la dezactivarea contului președintelui SUA. Duysak susține că și-a dat seama de eroarea comisă abia după ce a ajuns acasă și a văzut la știri.

”Eram obosit uneori, toată lumea face greșeli, nu am făcut nimic din ce nu eram autorizat să fac”, a mai spus tânărul, care se declară nemulțumit de notorietatea pe care a căpătat-o în urma incidentului petrecut pe 2 noiembrie, afirmând presa l-a căutat insistent atât pe el, cât și pe prietenii și vecinii săi, care au rupt legătura cu el ulterior.

"Mă simt ca și cum aș fi Pablo Escobar". Angajatul Twitter care a suspendat contul lui Donald Trump a spus povestea din spatele incidentului

#DIRECT_ONE_odqeb2#

Urmăriți B1TV.ro și pe
`