Noi proteste în Bucureşti şi în ţară: ”În democrație hoții stau la pușcărie!” (FOTO)

Noi proteste în Bucureşti şi în ţară: ”În democrație hoții stau la pușcărie!” (FOTO)
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Câteva sute de persoane au protestat duminică seară, în Piața Victoriei, împotriva încercărilor coaliției PSD-ALDE de a modifica Legile Justiției. Manifestații similare au fost anunțate în orașe precum Cluj, Oradea și Iași, sub sloganul "Un pas mic pentru Dragnea, un salt uriaș pentru România".

Evenimentele fac trimitere și la noul dosar al lui Liviu Dragnea, în care acesta este urmărit penal de DNA pentru fraudarea fondurilor europene, abuz în serviciu și constituire de grup infracțional organizat, precizează HotNews.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Circa 500 de persoane au scandat în fața Guvernului: "Fără penali!”, ”În democrație hoții stau la pușcărie!”, ”Ieșiți cu noi, vă fură și pe voi!”, ”Demisia!”, ”Hoții”, ”PSD, ciuma roșie!”, "Justiție, nu corupție!" , "Jos Tăriceanu, Dragnea, Toader și Dorneanu!".

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Multe dintre mașinile care au trecut prin piață au claxonat în semn de susținere. De la o portavoce s-a scandat "Zi de zi aici vom fi!".

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

În jur de 2.000 de oameni au protestat în Cluj-Napoca, informează Adevărul. ”Ruşine, ruşine, ruşine să vă fie“, ”Dragnea nu uita, România nu-i a ta!“, ”Nu staţi la căldură şi pe voi vă fură“ au fost scandările mulţimii.

Protestatarii au purtat bannere și pancarte cu inscripții precum ”Uniți salvăm toată România”, ”Suntem cu ochii pe voi”, ”Când injustiția devine lege, rezistența devine datorie”, ”Nu vrem dictatură”, ”Nu muncim ca ei să ne fure”, ”Dragnea la pușcărie”, ”PSD = cuib de mafioți”.

La Timişoara s-au strâns peste 500 de persoane, potrivit Digi24.

În Sibiu, peste o sută de protestatari au scandat împotriva PSD și cer demisia Guvernului.

Alte circa 200 de persoane au protestat și în Brașov.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`