Plângere PENALĂ la DNA împotriva lui TUDOSE: Care sunt cele PATRU capete de acuzare

Plângere PENALĂ la DNA împotriva lui TUDOSE: Care sunt cele PATRU capete de acuzare

Surpriză! Premierul Mihai Tudose a ajuns pe agenda DNA mult mai devreme decât și-ar fi închipuit. Și asta pentru că s-a ales cu o plângere penală făcută de un simplu cetățean, în urma afirmațiilor despre părinții care refuză să-și vaccineze copiii.

Pe 26 octombrie 2017 a fost depusă la Direcția Națională Anticorupție o plângere penală contra prim-ministrului României, Mihai Tudose, pentru săvârșirea infracțiunilor de incitare la ură sau discriminare a unei categorii de persoane, fals în declarații, comunicare de informații false și fapte asimilate faptelor de corupție.

Plângerea a fost depusă de Chirilă Gh. Mihai-Silviu, din localitatea Tașca, județul Neamț, tatăl minorei Chirilă M.-S. Maria-Despina, născută la data de 10 septembrie 2014, potrivit site-ului ortodoxinfo.ro.

În plângerea formulată, cetățeanul revoltat reclamă faptul că în vara acestui an, în perioada iunie-august, prim-ministrul României a promovat în ședințele de guvern ideea că în țară există o epidemie de rujeolă cu consecințe catastrofale pentru sănătatea populației, urmărind prin aceasta, condamnarea publică a părinților care refuză vaccinarea obligatorie a copiilor lor și impunerea în conștiința publică a necesității unei legi draconice care să permită vaccinarea obligatorie și pedepsirea părinților care se opun acesteia.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`