Trump, amenințat cu moartea după ce l-a insultat pe Kim Jong-Un

Trump, amenințat cu moartea după ce l-a insultat pe Kim Jong-Un
Foto: Sky News

Un articol publicat în ziarul nord-coreean Rodong Sinmun susține că președintele Statelor Unite, Donald Trump, merită pedeapsa cu moartea pentru că l-a insultat pe liderul Kim Jong-Un și pentru că a vorbit despre o “dictatură crudă” în Coreea de Nord, informează channelnewsasia.com.

“Cea mai gravă crimă pentru care nu poate fi niciodată iertat este că a îndrăznit să submineze demnitatea liderului suprem într-un mod nociv. El trebuie să ştie că este doar un criminal hidos condamnat la moarte de poporul coreean”, scria în paginile ziarului de la Phenian.

Totul după ce, în plin turneu asiatic, Trump a scris pe Twitter mesajul: “De ce Kim Jong-Un m-ar insulta numindu-mă 'bătrân', în condiţiile în care eu nu-l voi trata NICIODATĂ ca pe un 'pitic gras'?”.

Totodată, Rodong Sinmun l-a numit laș pe președintele SUA, după ce vizita lui în zona demilitarizată ce desparte Coreea de Nord de Coreea de Sud a fost anulată. Trump încercasesă ajungă în această zonă, dar elicopterul său a trebuit să se întoarcă din cauza vremii nefavorabile.

“Nu a fost vremea, a fost pur şi simplu prea speriat să dea ochii cu trupele noastre”, a acuzat ziarul nord-coreean.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`