"JOS DRAGNEA!" / "HOȚILOR!" Protest de amploare al angajaților Dacia împotriva măsurilor economice asumate de PSD (VIDEO)

"JOS DRAGNEA!" / "HOȚILOR!" Protest de amploare al angajaților Dacia împotriva măsurilor economice asumate de PSD (VIDEO)

Ordonanța privind mutarea contribuțiilor de la angajator la angajat scoate oamenii în stradă. Peste 10.000 de angajați Dacia protestează la marți față de măsura guvernului. Oamenii îi cer premierului Tudose să renunțe la măsurile care ar trebui adoptate miercuri. Activitatea uzinelor de la Mioveni este vitală pentru economia României. În 2015, vânzările Dacia au reprezentat 2,8% din PIB-ul țării și 7,3% din exporturi.

Nu doar împotriva guvernului au protestat angajații de la Dacia ci și împotriva președintelui PSD, Liviu Dragnea. "Jos Dragnea", a fost una din scandările cel mai des auzite în timpul mitingului de la Mioveni. De asemenea, oamenii au strigat frecvent: "Hoții, Hoții".

"JOS DRAGNEA!" / "HOȚILOR!" Protest de amploare al angajaților Dacia împotriva măsurilor economice asumate de PSD

#DIRECT_ONE_urgemm#

Nu doar măsurile economice ale guvernului sunt pe ținta nemulțumirilor angajaților de la Dacia ci și lipsa de infrastructură care le afectează activitatea, în special întârzierile de la autostrada Sibiu-Piteşti.

În privința trecerii contribuțiilor, angajații susțin că privind transferul contribuţiilor de la angajator la angajat se va ajunge la diminuarea semnificativă a salariilor, cu sume între 175 si 825 lei.

La Mioveni sunt produse zilnic 1.324 de autoturisme. În primele 8 luni ale anului, Automobile Dacia a produs 200.000 de unități, în scădere față de ultimii doi ani.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
18:52 - Rareș Bogdan, despre o eventuală victorie a PSD la alegeri: La SRI o să îl vedeți pe cel mai grobian politician din România, pe Mihai Tudose (VIDEO)
18:25 - Mașină lovită de tren! O tânără a murit, iar o fetiță de 2 ani a fost preluată cu un elicopter SMURD
18:04 - Nicolae Ciucă: Nu putem lăsa PSD să pună mâna pe toată puterea în România. Pe 8 decembrie câștigăm sigur alegerile prezidențiale (VIDEO)
17:42 - Un adolescent de 15 ani a murit după ce a intrat cu motocicleta într-un cap de pod
17:21 - Florin Barbu: S-a dus ostașul la piață, de data asta fără Rareș, probabil n-a apucat să dea ora înapoi pe ceasurile de mii de euro / Bugetul Ministerului Agriculturii în acest an a fost unul istoric
17:05 - Marcel Ciolacu a dezvăluit cu ce contracandidat și-ar dori să intre în turul 2 la prezidențiale. Ciolacu: Le mulțumesc colegilor din Guvern că avem maturitatea și am făcut diferența între PSD-PNL și Guvern (VIDEO)
16:44 - Nicușor Dan anunță care va fi „investiția prioritară” dacă va fi mărit bugetul Primăriei Capitalei (VIDEO)
16:33 - CTP, după dezbaterea dintre Maia Sandu și Stoianoglo: Fie și numai această jignire la adresa românilor e de ajuns ca să-i justifice titlul de om al Moscovei
16:12 - „360 de grade”, cu Alina Bădic. Despre forța plutoniană și ce trebuie să identificăm neapărat în această perioadă (VIDEO)
15:26 - Adele, dezvăluiri despre problemele de sănătate cu care se confruntă: „Am vrut să-mi tai urechea de câteva ori”