Peste 3.000 de timișoreni protestează împotriva modificării Legilor Justiției. Oamenii cer demisia conducerii PSD (VIDEO)

Peste 3.000 de timișoreni protestează împotriva modificării Legilor Justiției. Oamenii cer demisia conducerii PSD (VIDEO)

Peste 3.000 de timișoreni cer în stradă demisia conducerii PSD. Oamenii revoltați strigă ”PSD ciuma roșie” și ”Demisia”.

Manifestanții s-au strâns în Piața Victoriei, în apărarea Justiției. Ei nu sunt de acord cu modificările propuse de PSD și ALDE la Legile Justiției și vor ca lupta împotriva corupției să continue.

Oficial, protestul a început la ora 19.00 cu intonarea Imnului Național, organizatorii venind pregătiți cu boxe, informează tion.ro. Unii dintre protestatari au venit cu steaguri tricolore pe care le flutură.

La fel ca la protestele de la București de acum an, miile de manifestanți au aprins lanternele de la telefoanele mobile, pe melodia ”Timișoara”. După acel moment, la îndemnul lui Răzvan Munteanu, solistul de la The Weekend Band, manifestanții au păstrat un moment de reculegere în memoria victimelor de la ”Colectiv”.

Sursă Video: tion.ro

Peste 3.000 de timișoreni protestează împotriva modificării Legilor Justiției

#DIRECT_ONE_rqhdec#

Urmăriți B1TV.ro și pe
`