ATAC TERORIST: 8 morți și 12 răniți în centrul orașului New York (FOTO, VIDEO)

ATAC TERORIST: 8 morți și 12 răniți în centrul orașului New York (FOTO, VIDEO)
Foto: CBS

UPDATE:Primarul orașului New York, Bill de Blasio, a anunțat că evenimentul din centrul orașului a fost un act terorist. Bilanțul a ajuns la 8 morți și 12 răniți.

UPDATE:Un nou bilanț vorbește de 6 persoane care au decedat în urma atacului și 9 răniți. Poliția nu exclude ca atacul să fie unul terorist.

Atacul a avut loc foarte aproape de locul unde este plasat memorialul dedicat Turnurilor Gemene lovite de cel mai cumplit atac terorist din istoria Statelor Unite.

UPDATE:Presa locală citată de Reuters susține că ar fi vorba despre 4persoane care și-au pierdut viața în urma atacului armat. Numărul răniților ar fi de cel puțin 8.

Atac în centrul orașului New York

#DIRECT_ONE_609xq9#

UPDATE:Din primele informații ar fi vorba de 4 persoane care au decedat în urma atacului armat. Poliția nu a confirmat până în prezent decât decesul uneia dintre persoanele atacate.

Poliția susține că nu mai există niciun pericol public. Pentru moment, nu se știu detalii despre motivele atacului armat și dacă acesta ar avea vreo conotație teroristă.

Atac în centrul orașului New York: 4 morți după ce un bărbat a deschis focul în Manhattan

#DIRECT_ONE_jhiop4#

Forțele de ordine din New York au arestat un bărbat după ce acesta a deschis focul asupra mai multor persoane, iar înainte a lovit cu mașina și mai mulți trecători, anunță BBC.

Mai multe surse susțin că bărbatul s-a îndreptat cu mașina spre bicicliști, înainte de a deschide focul pe o pistă de biciclete din Manhattan.

Pentru moment nu a fost făcut public un bilanț cu numărul persoanelor rănite și în ce stare se află acestea.

Poliția a anuțat oficial că au arestat o persoană după ce au primit un apel privind o persoană care a tras mai multe focuri de armă.

Ofițerii au îndemnat locuitorii metropolei americane să evite zona.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
18:59 - ANPC a închis 13 magazine din București. Spațiile comerciale sunt acuzate că au vândut ilegal tutun către minori
18:59 - Bușoi (PNL): E nevoie de Iohannis în Parlamentul României. Nu ne e teamă, nu vom pierde voturi / PSD azi e, într-o oarecare măsură, diferit față de vechiul PSD (VIDEO)
18:53 - Ministrul Mediului a anunțat ce măsuri sunt luate pentru a diminua impactul viiturilor de pe Dunăre, care se îndreaptă spre România: „Nu ar trebui să existe motive de îngrijorare”
18:37 - Atenție! Ce ajutor de încălzire va primi un pensionar care avea o pensie de 2050 de lei înainte de recalculare
18:31 - La ce trebuie să avem grijă când citim indicațiile de spălat și călcat de pe haine? Cinci simboluri la care trebuie să fim atenți
18:29 - Ghiță Ciobanul, după ce Regele Charles a anunțat că angajează cioban pentru cele 2.000 de oi ale sale: „Am și eu oi câte are regele. M-am uitat de bani, dar nu scrie în anunț. Meseriași nu mai găsești nici la noi”
17:59 - Stare de alertă în Budapesta, după ce Dunărea a ieșit din matcă și continuă să crească. Mii de persoane participă la activitatea de apărare (GALERIE FOTO)
17:58 - Anchetă în Iași după apelul suspect pe care l-a efectuat un copil de 13 ani la 112
17:56 - Tragedie la Gura Humorului. Un bărbat a murit, iar un altul se află în stare grav. Cum s-a petrecut accidentul
17:38 - Lăsați Ucraina să lovească în inima Rusiei, le cere Parlamentul European statelor UE într-o rezoluție adoptată joi