Complexul Energetic Hunedoara dă șefii afară, cu salarii compensatorii, apoi îi reangajează tot pe poziții de conducere

Complexul Energetic Hunedoara dă șefii afară, cu salarii compensatorii, apoi îi reangajează tot pe poziții de conducere
Foto: Evz

Moda plecărilor și reangajărilor a ajuns și la Complexul Energetic Hunedoara. Tiberiu Borca, fost director al Termocentralei Mintia, a plecat anul trecut chiar cu salarii compensatorii, iar acum a revenit pe o funcție de inginer șef, informează gddhd.ro.

La fel ca în cazul lui Aurel Niculescu, reangajarea la CEH a fost mâna PSD, partidul care conduce Complexul atât la nivel al conducerii, cât și la nivelul Consiliului de Administrație.

Borca era membru PNL când conducea Termocentrala Mintia, apoi a trecut la PLR, partid condus de Călin Popescu Tăriceanu, care apoi a fuzionat cu PC și a format ALDE.

Acum, Tiberiu Borca s-a reîntors la CEH sub comanda PSD și chiar merge în campanie electorală cu șefii hunedoreni ai partidului, precizează gddhd.ro.

Un caz similar este cel al lui Horea Giurgiu, care s-a înscris de bună voie pe lista de disponibilizări de anul trecut și s-a întors la CEH pe mandatul lui Mihael Melczer, acesta ocupând funcția de director general adjunct.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:23 - Diana Stoica: Klaus Iohannis nu adună voturi nici pentru o asociație de proprietari în momentul de față. Un om ca el își dorește tot (VIDEO)
22:03 - De unde a luat naștere expresia „afară-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul”? Această vorbă pune în dificultate mulți români
21:59 - Iulian Paraschiv, despre eventuala candidatură a lui Iohannis la parlamentare: Legile în România și în alte state cu sisteme democratice nu pot fi făcute în favoarea sau în defavoarea unei singure persoane (VIDEO)
21:36 - Adrian Cozma, despre Klaus Iohannis: Cred că e bine să revină în PNL. Președintele României, mai ales în primul mandat, a fost o locomotivă pentru PNL (VIDEO)
21:30 - Un român venit în vacanță în Franța a avut parte de un sfârșit tragic. Bărbatul a căzut de pe o stâncă în Coasta de Azur
21:27 - Doctorița din Suceava, care a luat mită de 280 de ori de la bolnavi de cancer, condamnată la închisoare cu executare. Câți ani va sta în pușcărie
21:17 - Ambasadorul României la ONU: Acțiunile Rusiei față de centralele nucleare civile ucrainene rămân profund îngrijorătoare. Acestea cresc gradul de risc al unui accident sau incident nuclear
21:16 - Ce sunt nevoiți să facă românii, urgent, dacă vor primi mesaje RO-Alert, că trebuie să evacueze locuințele în cazul unor viituri. Ce anume trebuie să conțină „bagajul de urgență”
21:02 - Care sunt cele două ingrediente secrete pe care bucătăresele din Maramureș le pun în murături? Trucul pentru murături delicioase
20:54 - ANM anunță „o vreme mai caldă decât în mod normal” în următoarele zile. Zonele în care sunt așteptate fenomene de instabilitate atmosferică (VIDEO)