Avocata Alinei Bica, ACHITATĂ pentru favorizarea făptuitorului. Reacția surprinzătoare a Laurei Vicol

Avocata Alinei Bica, ACHITATĂ pentru favorizarea făptuitorului. Reacția surprinzătoare a Laurei Vicol

Avocata Alinei Bica, Laura Vicol, a fost achitată pentru favorizarea infractorului, printr-o decizie a Curţii de Apel Bucureşti, în dosarul în care este acuzată de procurorii DNA că a împuternicit un bărbat să participe la acte de urmărire penală, deşi acesta nu avea acest drept.

După aflarea sentinței, avocata a reacționat pe Facebook printr-un atac la adresa puterii politie, despre care spune că nu legiferează o răspundere mai strictă a magistraţilor, în ciuda promisiunilor.

"După doi ani şi jumătate de umilinţă, stres, lacrimi, râsete în barbă ale celor frustraţi, am fost trasă de urechi (avertisment) pentru o faptă care nu era penală la momentul săvărşirii ei şi achitată pentru restul. Evident, pretenţiile absurde ale Baroului Bucureşti au fost respinse. Trăim zile în care ne bucurăm că nu s-a întâmplat mai rău, când privim neajutoraţi la conducători de carton care promit legi şi răspunderi dar îşi mint poporul privindu-i în ochi, zile în care dreptatea a devenit o utopie. Justiţia şi în căruţă şi în teleguţă. În rest, viaţa este un miracol!", scrie Laura Vicol pe Facebook.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`