Intersecția MORȚII: Aici au loc cele mai multe ACCIDENTE din București

Intersecția MORȚII: Aici au loc cele mai multe ACCIDENTE din București

În București au loc anual sute de accidente grave, iar principala cauză e legată de lipsa de disciplină a pietonilor, susține poliția. Alte cauze ale accidentelor soldate cu victime sunt neacordarea de prioritate sau consumul de alcool la volan.

Polițiștii spun că în 2016 au fost solicitați pentru aproape 500 de accidente rutiere grave în București. Aproape 20 de accidente rutiere grave s-au petrecut în trei întersecţii din Bucureşti dar care au avut cauze diferite.

Intersecția dintre străzile Lizeanu și Ștefan cel Mare este o intersecție extrem de periculoasă, spun polițiștii. Ei au inclus această zonăîntr-untop trei. Aici există o particularitate a accidentelor rutiere. Cele mai multe dintre ele s-au petrecut din cauza pietonilor care au traversat prin loc nepermis sau pe culoarea roșie a semaforului.

Cea mai periculoasă intersecţie din Bucureşti este în sectorul 2, potrivit Digi.ro.

Deși în acest loc nu sunt bulevarde, intersecția străzilor Toamnei cu Mihai Eminescu reprezintă un loc extrem de periculos spun polițiștii. Numai anul trecut aici au avut loc 8 accidente rutiere grave. De această dată, în această intersecție, cauza principală a accidentelor este neacordarea de prioritate.

Traversarea prin loc nepermis constituie principala cauză a accidentelor din Capitală. Pietonii au fost implicaţi în numai puțin de 140 de accidente. În alte 100 de cazuri șoferii au intrat în intersecţii fără să acorde prioritate altor autoturisme, iar 50 de accidente rutiere au avut loc din cauza vitezei excesive. Specialiştii în siguranţă rutieră spun că şi autorităţile locale poartă vina multor drame.

Aproape 70 de oameni au murit şi aproape 400 de persoane au ajuns la spital anul trecut după ce au fost implicate în accidente rutiere în Capitală.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:26 - A murit Marius Ciugarin, fost fotbalist la Steaua și Sportul Studențesc
23:07 - Grădina zoologică din Oradea va avea o nouă locație, de aproape patru ori mai mare
23:02 - Nicușor Dan, despre modernizarea iluminatului public din București: 23,3 milioane lei pentru un oraș mai eficient energetic! Până în vară, vor fi înlocuite încă 7.822 de lămpi pe 34 de bulevarde
22:37 - Eugen Tomac: Președintele Iohannis cu cât mai mult stă la Cotroceni, cu atât mai mult rău face democrației românești. El este cel mai contestat și are pârghii pentru a detensiona situația (VIDEO)
22:36 - Noul ministru al Educației, despre efectele negative ale meditațiilor asupra sistemului de învățământ. „Trebuie fiscalizate pentru a nu scuti profesorul să-și facă bine datoria la clasă”
22:09 - Daniel Breaz (PNL): Dacă dorim într-adevăr să avem un Președinte al acestei alianțe pro-europene, va trebui să fim consecvenți și să mergem cu același Președinte (VIDEO)
22:02 - Poștașii au început împărțirea pensiilor. Cât mai au de așteptat cei care primesc banii pe card
21:57 - Mai este posibilă scoaterea lui Călin Georgescu din cursa pentru prezidențiale? Elena Lasconi: „Cele 3 decizii ale CCR sunt atât de grave încât nu cred că se mai pot repara vreodată. E extrem de grav ce s-a întâmplat” (VIDEO)
21:53 - Incendiu pe Autostrada A2 București – Constanța. O mașină a ars în totalitate
21:44 - Elena Lasconi: Sunt deschisă să dialoghez cu Nicușor Dan, dar nu avem fixată nicio întâlnire (VIDEO)