Bunica Anei Maria Pătru, atac de panică în sediul DNA! Fosta șefă AEP a băgat-o în mari încurcături pe femeia de 90 de ani (VIDEO)

Bunica Anei Maria Pătru, atac de panică în sediul DNA! Fosta șefă AEP a băgat-o în mari încurcături pe femeia de 90 de ani (VIDEO)

Fosta șefă a a Autorității Electorale Permanente și bunica sa de 90 de ani au fost citate, miercuri, la DNA Ploiești.

Dacă Ana Maria Pătru este obișnuită cu interogatoriile procurorilor anticorupție, bătrâna a făcut un atac de panică imediat ce a pășit în sediu.

Medicii de la ambulanţă i-au acordat îngrijiri la faţa locului, nefiind necesar transportul la spital.

Nepoata bătrânei se declară revoltată şi susţine că citarea femeii de 90 de ani este un abuz al procurorilor.

"Este normal pentru ca are o varsta inaintata. A avut un atac de panica. Inca de aseara, de cand am adus-o de la Valcea era agitata si a avut un atac de panica in biroul procurorilor. Este un abuz. Bunica mea nu are legatura cu acest dosar si ce au facut dumnealor este un abuz de neimaginat. Terenul a fost lasat ei prin testament. (…) Citaţia au primit-o ieri prin poştă şi am adus-o la Ploieşti.", a mărturisit Ana Maria Patru într-o intervenţie prin telefon la România TV.

Înainte de a intra la audieri, femeia de 90 de ani a declarat că cei de la DNA i-au nenorocit copilul.(Detalii AICI)

Cu BUNICA la DNA! Fosta șefă AEP a băgat-o în mari încurcături pe femeia de 90 de ani

#DIRECT_ONE_znenbc#

Potrivit jurnalistului Mircea Marian, “problema e că bunicuța doamnei Pătru a cumpărat un teren de 130.000 de euro (cash), în Voluntari, pe care junioara și-a construit o vilișoară, tot prin intermediari. Mama doamnei Pătru a cumpărat un apartament, la mare. 75.000 de euro, cash”.

Citește AICI acuzele pe care DNA i le aduce fostei șefe AEP. (Detalii AICI)

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`