Scandalul "Portocală" – Andreea Cosma: Deputata PSD, audiată la DNA în legătură cu conversațiile private pe care le avea cu procurorul Negulescu (VIDEO)

Scandalul "Portocală" - Andreea Cosma: Deputata PSD, audiată la DNA în legătură cu conversațiile private pe care le avea cu procurorul Negulescu (VIDEO)

Deputata Andreea Cosma s-a prezentat, marți, în fața procurorilor de la DNA Ploiești. Fiica fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova a fost citată în calitate de martor într-un dosar în care se fac cercetări în legătură cu divulgarea de informații nedestinate publicității și fabricarea de probe.

Aceste informații vin în scandalul legat de mesajele schimbate între Andreea Cosma și procurorul Negulescu, cel care îi ancheta într-un dosar penal pe tatăl și fratele actualei deputate, Mircea și Vlad Cosma. Apariția în spațiul public a acestor conversații a stârnit un scandal mediatic privind comportamentului procurorului care activa atunci în cadrul DNA Prahova. Momentan, procurorii cercetează aceste conversații penale într-un dosar penal deschis in rem, urmând ca după audieri să se extindă cercetările și asupra persoanelor implicate.

Ancheta a fost deschisă în urma scandalului legat de felul în care Mircea Negulescu a determinat persoane să depună denunţuri într-un dosar de corupţie ce priveşte membrii familiei Cosma. De altfel, acest dosar a și trecut de prima fază a procesului, cei doi membri ai familiei Cosma primind condamnări serioase de închisoare cu executare.

Scandalul "Portocală" – Andreea Cosma: Deputata PSD, audiată la DNA în legătură cu conversațiile private pe care le avea cu procurorul Negulescu

#DIRECT_ONE_unfm3k#

Urmăriți B1TV.ro și pe
`