Ar trebui Dragnea să-și facă griji? Răspunsul lui Ponta, la ieșirea din DNA (VIDEO)

Ar trebui Dragnea să-și facă griji? Răspunsul lui Ponta, la ieșirea din DNA (VIDEO)

După o audiere maraton la DNA, Victor Ponta a declarat că el nu se ocupă cu denunțuri și nu poartă bătăliile politice cu arme judiciare. Asta în contextul în care mai multe surse declarau pentru stiripesurse.ro că fostului premier i s-au pus întrebări în legătură cu faimosul lac Belina, ajuns la Tel Drum, firmă care ar fi controlată de Liviu Dragnea.

Întrebat la ieșirea de la DNA dacă șeful PSD ar trebui să-și facă griji, Ponta a răspuns: ”eu știu diferența dintre politică și justiție. În politică ne batem, dar nu ne batem cu dosare. Nu mă ocup cu denunțuri, am fost chemat ca martor. Eu nu duc bătălia politică cu arme judiciare, că s-a dus o astfel de luptă împotriva mea și nu mi-a plăcut. Ce ție nu-ți place altuia nu face!”.

Ar trebui Dragnea să-și facă griji? Răspunsul lui Ponta, la ieșirea din DNA

#DIRECT_ONE_oe8dkj#

Anterior, Victor Ponta declarase că Dragnea i-a cerut, pe vremea când era premier, să treacă lacul Belina în subordinea CJ Teleorman. Ulterior, lacul a ajuns să fie cumpărat de firma Tel Drum, care ar fi controlată chiar de Dragnea, iar liderul PSD organiza acolo partide de pescuit și întâlniri cu oamenii politici importanți.
Întrebat de HotNews dacă atunci când era prim-ministru Dragnea l-a rugat să intervină în vreun fel în favoarea firmei Tel Drum, Ponta a răspuns: "Da, și o să vă dau un alt exemplu care m-a deranjat foarte tare și concret, cu acte. Domnul Dragnea mi-a cerut, a făcut de altfel hârtia pentru guvern, pentru trecerea acelui lac la Consiliul Județean Teleorman. (…) Eu am aflat acum din presă și înțeleg că așa este, adevărat, cred că nu-i o minciună, că acel lac a ajuns la Tel Drum. Sigur că m-am enervat. Că nu mi-a zis că ajunge la Tel Drum, mi-a zis că ajunge la poporul teleormănean. (…) Asta e o chestiune care m-a deranjat. Pentru că e și semnătura mea acolo. Normal, după ce semnează toți ceilalți miniștri, semnează și primul ministru. Dar, da, domnul Dragnea a propus ca acel lac să treacă la… dar nu mi-a zis că-l trece după aia la Tel Drum".

Urmăriți B1TV.ro și pe
`