Victor Ciutacu, reacție extrem de dură după comunicatul SRI: ”Dacă vreți nume, încep să scriu…"

Victor Ciutacu, reacție extrem de dură după comunicatul SRI: ”Dacă vreți nume, încep să scriu..."

Serviciul Român de Informații a reacționat vineri la acuzațiile lansate de fostul colonel Daniel Dragomir, care a făcut o serie de dezvăluiri despre modul în care se făceau dosare și se obțineau mandate de interceptare în sistemul SRI-DNA. Reprezentanții SRI admit că au „surse secrete uname, inclusiv acoperite în toate domeniile de interes pentru siguranța națională, cu stricta respectare a legii”, însă susţin că nu a elaborat niciodată vreun rechizitoriu şi că nu a monitorizat nicio cauză penală aflată la instanţele de judecată.

Reacţia l-a enervat la culme pe jurnalistul Victor Ciutacu, care ameninţă că va dezvalui nume în acest scandal, informează Știripesurse.ro.

"Hai sifon, securiști mincinoși! "În privința modului în care sunt executate mandatele de supraveghere pe profil de prevenire și combatere a terorismului precizăm ferm că nici o astfel de informație nu a fost valorificată de către DNA"

Cu precizarea că n-am timp acum să vă desființez, pe puncte, tot comunicatul (unii mai și muncesc la ora asta), luați hârtia care anulează paragraful de mai sus.

Patru ani de mandate pe siguranță națională, ptreluate de Kovesi, prin grija ICCJ, la Anticorupție. Dacă vreți nume, încep să scriu…", a scris Ciutacu pe Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`