Iohannis, Dragnea, Tăriceanu și Tudose se întâlnesc pentru a discuta despre cele mai importante probleme ale țării

Iohannis, Dragnea, Tăriceanu și Tudose se întâlnesc pentru a discuta despre cele mai importante probleme ale țării

Liviu Dragnea a anunțat într-o declarație de presă susținută în Parlament că la propunerea premierului Mihai Tudose, urmează să aibă loc o întâlnire în patru în viitor între președintele Iohannis, președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu și prim-ministrul Mihai Tudose, pentru a discuta despre cele mai importante probleme ale țării pe care trebuie să lucreze interinstituțional.

Această afirmație a liderului PSD a venit în contextul în care marți, după ceremonia de la Cotroceni de investire a noilor miniștri de la Economie și Apărare, Dragnea și Tăriceanu au rămas pentru a sta câteva minute de vorbă cu șeful statului.

"Nu am discutat foarte multe lucruri, doar câteva minute, și eu și Tăriceanu, și a lăsat de înțeles și președintele, premierul Tudose a susținut că trebuie să ne intâlnit ăn 4 pentru a discuta mai multe lucruri care trebuie decise pentru această toamnă și pentru anii 2018 și 2019 și sper să aibă loc această întâlnire. Trebuie să vorbim despre politica de înzestrarea a armatei, despre sprijinul acordat pentru industria de apărare. Sper să fie o discuție pozitivă", a afirmat Liviu Dragnea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`