Kovesi, despre cercetarea Inspecției Judiciare: Timp de 6 săptămâni am stat la dispoziția lor. Le-am furnizat absolut toate datele

Kovesi, despre cercetarea Inspecției Judiciare: Timp de 6 săptămâni am stat la dispoziția lor. Le-am furnizat absolut toate datele

Laura Codruța Kovesi a declarat, miercuri, după ce Inspecția Judiciară a demarat cerecetarea disciplinară asupra procurorilor DNA pentru modul în care au anchetat dosarul privind OUG 13, că nu există niciun conflict între cele două instituții.

Kovesi a precizat că a stat la dispoziția inspecției timp de 6 săptămâni, dar că își va continua treaba ca și până acum.

”DNA nu este în conflict cu Inspecția Judiciară. Noi suntem obligați să punem la dispoziția Inspecției documentele necesare pentru orice verificare. Ancheta Inspecției Judiciare a început în luna martie. Noi ne continuăm treaba, continuăm să facem dosare.

Timp de 6 săptămâni am stat la dispoziția inspecției și am furnizat absolut toate datele pe care le-au cerut. Plângerea la CSM vizează chestiuni de procedură",a spus Kovesi la Europa FM.

Inspecția judiciară a demarat acțiunea disciplinară împotriva procurorilor DNA care au anchetat modul în care s-a adoptat OUG 13 la sesizarea site-ului Lumea Justiției și acuză "încălcarea grava a principiului separației puterilor în stat"

Urmăriți B1TV.ro și pe
`