Preferă să muncească deși este GRAV bolnav. Iată sacrificiile unui polițist bolnav de cancer (FOTO)

Preferă să muncească deși este GRAV bolnav. Iată sacrificiile unui polițist bolnav de cancer (FOTO)
Foto:gazetadambovitei.ro

Un polițist din Argeș a fost fotografiat sâmbătă,în timp ce dormea în mașina de serviciu, imaginea fiind postată rapid în mediul online. În spatele fotografiei se ascunde o poveste cutremurătoare care demonstrează ca subofițerul nu dormea, ci se afla într-o stare de leșin cauzat de tumora care i s-a instalat pe rinichi, potrivit libertatea.ro.

Polițistul se pare că suferă de cancer la rinichi, iar atunci când a fost surprins că "dormea" se afla într-o criză din cauza bolii de care suferă. Colegul său de muncă, martor la scena terifiantă, s-a dus să-i ia ceva de la farmacie, timp în care acesta părea că ședea confortabil pe scaunul mașinii.

”Intrase în criză, am vrut să-l duc la spital dar a refuzat. A zis că o să-i treacă. L-am lăsat în mașină și m-am dus la o farmacie să-i iau ceva. Îi era groaznic de rău. Atunci a fost fotografiat și s-a spus că dormea la serviciu. El era însă într-o puternică criză. Până la urmă am ajuns la spital pentru că nu-și revenea”, a povestit partenerul subofițerului bolnav.

Polițistul bolnav, în vârstă de 41 de ani, tată a doi copii refuză să-și întrerupă munca de la birou sau să-și ia concediu medical. ”Vă rog să mă lăsați în pace, nu vreau ca povestea mea să inspire milă! Vreau să-mi fac meseria de polițist!”, le-ar fi spus el colegilor în tot acest răstimp în care boala i s-a aciuat în corp.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`