Vâlcea: Șase persoane au fost rănite într-un accident rutier pe DN 64

Vâlcea: Șase persoane au fost rănite într-un accident rutier pe DN 64

Șase persoane au fost, rănite luni dimineață, după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat pe DN64, în comuna Ionești, județul Vâlcea.

Șoferul microbuzului conducea cu viteză și a derapat din cauza poleiului.

“Era carosabil alunecos, iar după o curbă, în linie dreaptă, mașina a derapat, a intrat pe contrasens și s-a răsturnat pe partea stângă, într-un șanț”, a declarat Alina Teodorescu, purătorul de cuvânt al Poliției Vâlcea, citată de Mediafax.

La fața locului s-au deplasat echipaje de salvare care au oferit primul ajutor pasagerilor răniți. În cele din urmă, răniții au fost transportați la spitalul din Râmnicu Vâlcea.

În prezent, traficul rutier se desfășoară alternativ pe o singură bandă în zona producerii accidentului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:31 - Fostul primar din Ploiești, Andrei Volosevici, a fost arestat în ultima zi de mandat. Pentru ce este acuzat
20:31 - Oana Roman, atac dur la adresa persoanelor care o jignesc pe Alina Ceușan. „Nu suntem cu nimic mai presus dacă…”
20:12 - Fotbaliștii care au câștigat Cupa Campionilor cu Steaua în 1986 vor solicita să fie incluși pe lista foștilor sportivi care primesc o indemnizație lunară. Cât valorează aceasta
20:11 - Diana Șoșoacă: Decizia CCR în privința mea e o adevărată lovitură de stat / Urmează probabil să fiu aruncată și în închisoare și probabil se va reitera Experimentul Pitești. Din păcate, trăim în dictatură (VIDEO)
20:00 - Care este diferența de vârstă între Mihai și Elwira Petre? Cei doi formează un cuplu de peste 20 de ani
19:39 - Câte minute trebuie să mergem, de fapt, pe jos zilnic pentru a trăi mai mult. Studiul care demontează orice mit
19:38 - Virgil Guran (PNL): Această gâlceavă și această luptă între noi și PSD este pe bune. Este reală, nu e nicio regie (VIDEO)
19:28 - Germania consideră că desfășurarea trupelor nord-coreene în Ucraina reprezintă o „escaladare clară”. Cum a reacționat Coreea de Nord
19:26 - Ștefan Pălărie (USR): PSD joacă la mai multe capete, PNL e într-un unghi foarte, foarte prost / Există o strategie de a face orice pentru ca în finala prezidențială românilor să le fie luat dreptul la vot pur și simplu (VIDEO)
18:56 - Un jurnalist român a fost arestat în lipsă de un tribunal rus, pentru că ar fi trecut ilegal granița. Ce pedeapsă riscă acesta