Șocant: Răzvan Lucescu, acuzat că a ucis o tânără într-un accident rutier în 1991. Procesul nu a existat niciodată

Șocant: Răzvan Lucescu, acuzat că a ucis o tânără într-un accident rutier în 1991. Procesul nu a existat niciodată
Foto: evz.ro

O fată ucisă într-un accident rutier şi o familie batjocorită. Sunt acuzaţiile aduse familiei Lucescu într-o anchetă demarată de jurnaliştii de la Evenimentul Zilei. După cazul accidentului lui Mircea Lucescu, ies la suprafaţă noi detalii despre un alt accidnet rutier în care a fost implicat fiul lui IL luce, în 1991. Atunci Răzvan Lucescu a accidentat mortal o fată de 23 de ani şi ar fi fugit de răspundere.

Ancheta are la bază mărturia lui Lincu Miu, tatăl tinerei accidentate mortal în 1991. Acesta povesteşte cum fiica sa a traversat DN 1 cu intenţa de a merge la serviciu. Un bolid care se întorcea în Bucureşti, cu viteza de 103 kilometri la oră , a spulberat-o. Fata a zburat zeci de metri, neavând nici o şansă de salvare.

Martorii oculari ai accidentului au declarat că la volan era Răzvan Lucescu, care ar fi fost băut şi cu permisul suspendat, dar ancheta poliţiştilor a consemnat faptul că soţia acestuia, Ana Maria, însărcinată în cinci luni, era cea care conducea.

Familia Miu acuză familia Lucescu că şi-a folosit relaţiile pentru a falsifica dosarul. Totodată, deşi este vorba despre un caz de omor din culpă, procurorii au dispus neînceperea urmăririi penale, fără a mai comunica familiei îndoliate rezoluţia în baza căreia aceştia ar fi putut depune plângere!

Procesul n-a existat, deşi infracţiunea a fost gravă. Antrenorul Mircea Lucescu, a venit atunci de urgenţă la Bucureşti, şi potrivit jurnaliştilor de la Evenimentul Zilei, a făcut totul pentru ca fiul său să nu fie acuzat.

Il luce ar fi încercat chiar să ofere bani familiei Miu, însă tatăl victimei a refuzat.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:12 - Fotbaliștii care au câștigat Cupa Campionilor cu Steaua în 1986 vor solicita să fie incluși pe lista foștilor sportivi care primesc o indemnizație lunară. Cât valorează aceasta
20:11 - Diana Șoșoacă: Decizia CCR în privința mea e o adevărată lovitură de stat / Mă simt președintele României, ceea ce am și fost de 4 ani, pentru că noi n-am avut președinte
20:00 - Care este diferența de vârstă între Mihai și Elwira Petre? Cei doi formează un cuplu de peste 20 de ani
19:39 - Câte minute trebuie să mergem, de fapt, pe jos zilnic pentru a trăi mai mult. Studiul care demontează orice mit
19:38 - Virgil Guran (PNL): Această gâlceavă și această luptă între noi și PSD este pe bune. Este reală, nu e nicio regie (VIDEO)
19:28 - Germania consideră că desfășurarea trupelor nord-coreene în Ucraina reprezintă o „escaladare clară”. Cum a reacționat Coreea de Nord
19:26 - Ștefan Pălărie (USR): PSD joacă la mai multe capete, PNL e într-un unghi foarte, foarte prost / Există o strategie de a face orice pentru ca în finala prezidențială românilor să le fie luat dreptul la vot pur și simplu (VIDEO)
18:56 - Un jurnalist român a fost arestat în lipsă de un tribunal rus, pentru că ar fi trecut ilegal granița. Ce pedeapsă riscă acesta
18:55 - Unde se află muntele în două culori. Locul din România, care fascinează turiştii, dar și fotografii
18:54 - Matei (PSD): Sunt convins că vor fi partide care vor face alianță la nivel local cu AUR. Dacă ai o înțelegere pe proiecte, spre binele comunității, faci sau nu faci? (VIDEO)