UPDATE/S-a trezit și America: PRIMA REACȚIE a lui Trump față de BOMBA din Coreea de Nord

UPDATE/S-a trezit și America: PRIMA REACȚIE a lui Trump față de BOMBA din Coreea de Nord

Dată fiind gravitatea faptului că Phenianul a făcut cel mai maretest nuclear de până acum, diferența de fus orar nu scuză reacția întârziată a Americii. În fine, s-a trezit și Trump, a luat telefonul, a postat pe Twitter:

Coreea de Nord a efectuat un test nuclear major. Cuvintele și acțiunile lor continuă să fie foarte ostile și periculoase pentru Statele Unite…
Coreea de Nord este o națiune fără scrupule care a devenit o problemă jenantă pentru China, care încearcă săo ajute, dar nu are mult succes…
Coreea de Sud descoperă, după cum le-am spus, că dialogul lor de calmare aCoreeide Nord nu duce nicăieri,ei înțeleg doar un singur lucru!

Aluzia finală a lui Trump dă de înțeles că e convins de acum de faptul că e necesară o intervenție în forță asupra Phenianului cu care dialogul nu duce nicăieri.

Așteptăm prima reacție oficială a Americii.

Update, ora 19:19 Întrebat duminică de ziariști dacă Statele Unite ale Americii vor lansa un atac asupra Coreei de Nord, după ce Phenianul a declarat că a testat o bombă cu hidrogen, președintele american Donald Trump a răspuns: "Vom vedea", relatează DPA, citată de Agerpres.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`