Daddy Dragnea pune perchezițiile DNA de la Guvern pe seama orgoliilor: Ne ajută asta ca ţară? (VIDEO)

Daddy Dragnea pune perchezițiile DNA de la Guvern pe seama orgoliilor: Ne ajută asta ca ţară? (VIDEO)
Foto:Revista 22

Un exercițiu de forță! Astfel cataloghează Liviu Dragnea perchezițiile efectuate de DNA la sediul Guvernului. Liderul social-democrat consideră că acţiunea a dăunat imaginii publice a României, informează B1 TV.

”Mie mi s-a părut o acţiune exagerată. A vrut să fie un semnal de forţă probabil”, a declarat șeful PSD, pentru RTV.

Daddy Dragnea pune perchezițiile DNA de la Guvern pe seama orgoliilor

#DIRECT_ONE_ycp6hq#

Preşedintele Camerei Deputaţilor crede că percheziţiile efectuate de DNA la sediul Guvernului nu servesc decât unor orgolii și anunță că o sesizare a CCR în acest caz e posibilă, dar va discuta subiectul cu premierul.

”Totuşi, pentru un concurs la sediul Guvernului, ca să dea ştirea Guvernul României că este percheziţionat. Ne ajută asta ca ţară? Adică pe noi ca ţară, nu vorbesc hrana orgoliului unor instituţii sau şefi de instituţii. Ne ajută ca ţară? Nu cred că ne ajută ca ţară. Mie mi s-a părut un exerciţiu de forţă”, a mai susținut Dragnea.

Acum o săptămână, DNA a facut percheziţii la sediul Guvernului. Procurorii au ridicat mai multe documente ce vizau fapte de corupţie. DNA cercetează posibila trucare a unui concurs de angajări pentru Ministerul pentru Relaţia cu Parlamentul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`