Ponta, despre mitingul opoziției: Am unele rețineri, dar suntem împreună. Domnul Orban, din păcate, rămâne încă în zona mult prea tinerească

Ponta, despre mitingul opoziției: Am unele rețineri, dar suntem împreună. Domnul Orban, din păcate, rămâne încă în zona mult prea tinerească
Foto: B1 TV

Victor Ponta a declarat înaintea discuțiilor cu membri USL că indiferent de rezultatul discuțiilor va rămâne alături de colegii lui de coaliţie și că, după protestele recente, România își va recăpăta statutul democratic.

”Suntem împreună, chiar dacă am niște rețineri și niște întrebări pe care le-am discutat cu colegii mei, nu-mi las colegii indiferent de ce se întâmplă. Nici ei nu m-au lăsat pe mine” a dat asigurări președintele PSD, întrebat fiind de participarea alături de PNL la mitingul de joi.

Ponta  și-a exprimat dezacordul în privința participării lui Ludovic Orban în mijlocul manifestanților din Piața Universității, marți seara.

”E un semnal de alarmă pentru domnul Orban, care din păcate rămâne în zona mult prea tinerească” a explicat el.

De asemenea, el a spus nu aprobă nici prezența altor politicieni în stradă.

”Eu prefer să-i ascult foarte mult pe oameni, să vorbesc mai puțin (…) Criza și revendicările sunt politice și noi (politicienii n.r.) avem obligația să venim cu soluții politice. Asta înseamnă un guvern de tehnocrați, alegeri pentru care oamenii să-și spună părerea” consider Ponta.

În plus, el este optimist că după evenimentele recente România va redeveni democrație, va trece ”peste toate încălcările de drepturi fundamentale” făcute de guvernul Boc care s-a dezis de multe ori de ceea ce a declarat.

”Boc a spus foarte multe lucruri pe care și le-a luat înapoi” a comentat Ponta anunțul lui Emil Boc de a rămâne în funcție până la capăt.

Victor Ponta, înaintea întâlnirii USL

Embed: " />
Urmăriți B1TV.ro și pe
`