O româncă a fost bătută cu bestialitate într-un hotel din Antalya: Cine este atacatorul (FOTO)

O româncă a fost bătută cu bestialitate într-un hotel din Antalya: Cine este atacatorul (FOTO)

O tânără din județul Cluj, aflată în vacanță într-un hotel de lux din stațiu turcească Antalya, a fost bătută cu bestialitate, joi,

Atacatorul nu este însă un necunoscut pentru româncă, fiind chiar fostul său iubit, pe nume Daniel Bob, cu care era plecat în vacanță într-un grup de prieteni.

Conform jurnaliștilor de la Ziar de Cluj, în ziua incidentului fata a refuzat să meargă cu acesta și încă un prieten într-o excursie, preferând să rămână la piscina hotelului. Întorși beți din drumeție, cei doi au acuzat-o că a flirtat cu alți turiști de la hotel, iar întâi prietenul lui Bob a agresat-o la piscina, pentru ca atunci când aceasta s-a refugiat în cameră să dea peste fostul iubit care a bătut-o cu bestialitate.

Sursa menționată mai susține că Daniel Bob ar fi și încercat să o omoare, întâi prin sugrumare, iar apoi prin a o arunca de la etaj, dar din fericire aceasta a reușit să scape.

Daniel Bob mai are în cazier o condamnare pentru înșelăciune, știindu-se despre acesta că pe lângă bătăuș mai e și bișnițar cu mașini.

Ambasada României în Turcia s-a implicat în acest caz și a adus-o pe româncă în țară.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`