SURPRIZĂ: Avocata rusă a lui Trump Jr. lucrează pentru SERVICIILE de informații

SURPRIZĂ: Avocata rusă a lui Trump Jr. lucrează pentru SERVICIILE de informații
Foto: CNN

Avocata rusă Natalia Veselniţkaia, cea care s-a întâlnit cu Donald Trump Jr. în timpul campaniei pentru alegerile prezidențial americane de anul trecut, a reprezentat în instanţă o unitate militară operată de o agenţie de informaţii din Rusia, informează AP, care citează mai multe surse.

Potrivit unor documente din 2011 şi 2012 ale unei instanţe din Rusia, Veselniţkaia a reprezentat unitatea militară 55002, operată de către FSB, principala agenţia secretă de informaţii din Rusia.

Veselniţkaia a susţinut cauza FSB într-o dispută privind dreptul de proprietate asupra unei clădiri ocupate de unitatea militară, dar a pierdut procesul. Instanţa a dat câștig de cauză Agenţiei de Proprietăţi Federale.

Miercuri, Natalia Veselniţkaia a declarat că este pregătită să depună mărturie în faţa Congresului, deoarece nu are nicio legătură cu Kremlinul şi nu a obţinut niciodată informaţii compromiţătoare despre Hillary Clinton, contracandidata de anul trecut al lui Donald Trump. Ea a mai precizat că întâlnirea ei cu Donald Trump Jr. nu a avut nicio legătură cu alegerile prezidenţiale.

Pe 11 iulie, fiul cel mare al lui Donald Trump a publicat email-uri prin care confirma că a discutat, în campania electorală pentru prezidenţiale, cu un avocat rus, care susţinea că deţine informaţii compromiţătoare despre Hillary Clinton.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`