S-a rupt lanțul de iubire: EUROPARLAMENTARUL care a DIVORȚAT de nevastă și județ! (FOTO)

S-a rupt lanțul de iubire: EUROPARLAMENTARUL care a DIVORȚAT de nevastă și județ! (FOTO)

Încă un cuplu format din persoane publice se desparte: europarlamentarul de Botoșani, Mihai Țurcanu, a decis să aleagă o altă cale în viață, care nu o include și pe cea cu care are două fetițe, Ana, scrie Botoșăneanul.

Mihai și Ana Țurcanu au divorțat la notar, nedorind să se adreseze instanței de judecată. Având în vedere că au doi copii minori, a fost nevoie și de o anchetă socială efectuată de Serviciul Public Local de Asistență Socială (SPLAS) din cadrul Primăriei Botoșani.

Europarlamentarul nu a dorit să vorbească despre despărțirea de soție: ”Chiar este un subiect pe care sincer nu vreau să îl comentez”. De altfel, după ce a dobândit mandatul de europarlamentar, botoșănenii nu prea au mai auzit de Mihai Țurcanu.

Chiar dacă la alegerile europarlamentare li se spunea că se află în fața șansei unice de a avea pentru prima dată, un botoșănean în Parlamentarul European.

Când acest lucru s-a întâmplat și după ce Mihai Țurcanu a eșuat în a prelua președinția PNL în locul fratelui Florin, europarlamentarul a plecat și din partid și s-a înscris la organizația Sectorului 1 din București.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`