Victor Ponta, de la Strasbourg: Am vorbit cu Crin Antonescu despre un miting în București. Nu trebuie să dăm ocazia puterii să ne acuze de violențe

Victor Ponta, de la Strasbourg: Am vorbit cu Crin Antonescu despre un miting în București. Nu trebuie să dăm ocazia puterii să ne acuze de violențe
Foto: B1 TV

Președintele PSD, Victor Ponta, a declarat luni de la Strasbourg pentru Mediafax că în cazul în care USL va organiza un miting trebuie să fie atentă la organizarea protestelor, pentru a nu fi vulnerabili la atacurile puterii. Victor Ponta susține că actuala putere ar putea să acuze Uniunea Social Liberală pentru transformarea manifestațiilor în acțiuni violente.

“Am discutat cu Crin această variantă, dar trebuie să fim atenți să nu dăm ocazia celor de la putere să acuze opoziția pentru ceea ce s-a întâmplat, adică acțiunile violente. Noi trebuie să ne organizăm cât mai bine, pentru ca lucrurile să meargă în direcția pe care o dorește populația”, a declarat Victor Ponta.

El a mai precizat că liderii USL vor avea o ședință operativă în care va fi discutat și acest subiect, miercuri dimineață.

Conducerea PNL a fost mandatată să discute în USL organizarea unui „amplu miting” în Bucureşti în zilele următoare, a anunțat luni Crin Antonescu. Preşedintele PNL, Crin Antonescu, nu a dat detalii despre momentul la care s-ar putea organiza acest miting şi cine ar putea participa, spunând că trebuie să discute în USL.

Liderul liberal Crin Antonescu a declarat luni că PNL cere demisia imediată a Guvernului Boc, deoarece premierul român “s-a dovedit incapabil și absent în toate aceste zile în fața unor evenimente din ce în ce mai serioase”, iar USL solicită o sesiune parlamentară extraordinară pe a cărei ordine de zi să se afle discuția asupra situației politice și modul în care autoritățile responsabile au gestionat protestele din aceste zile.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`