Sorina Matei a demisionat din Intact, în urma unor neînţelegeri între conducerea trustului şi Palatul Cotroceni

Sorina Matei a demisionat din Intact, în urma unor neînţelegeri între conducerea trustului şi Palatul Cotroceni

Jurnalista Sorina Matei, unul dintre cele mai vechi nume care lucrează în Intact, şi-a dat demisia din funcţia pe care o deţinea în secţia politic în urma unor neînţelegeri între conducerea Antena 3 şi Palatul Cotroceni.

Sorina Matei a anunţat pe blogul personal  că nu este adveărată versiunea vehiculată de conducerea Antena 3, cum că preşedintele Traian Băsescu a condiţionat un interviu de prezenţa sa în studio. Ea a mai spus că, după ce iniţial a primit acordul conducerii pentru un interviu cu preşedintele pe tema situaţiei din Libia, Intact şi-a schimbat poziţia şi a anunţat cu totul altceva.

Nu Palatul Cotroceni a cerut ca interviul să fie realizat de mine, ci conducerea Antena 3 şi a redacţiei. Nu Palatul Cotroceni a cerut interviul, ci Antena 3 printr-o hârtie semnată de mine. Nimeni nu poate contrazice aceste lucruri pentru simplul motiv că solicitarea şi adresa de ieri a Palatului Cotroceni sunt în posesia mea”, a scris Sorina Matei pe blog.

În urma acestei situaţii, Sorina Matei şi-a dat demisia. Vezi AICI explicaţiile jurnalistei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
16:37 - Nicolae Ciucă: Ciprian Ciucu e o revelație a alegerilor locale, un model pentru ceea ce înseamnă administrația publică de calitate
16:29 - O companie aeriană vinde mămăligă cu brânză la plic. Câți bani trebuie să plătești pentru a mânca preparatul, la înălțime
16:17 - Ce a pățit Anca Țurcașiu, la una dintre probele de la Asia Express. Vedetei nu i-a venit să creadă: „Eu chiar am o problemă”
16:17 - Un profesor de engleză din Bucureșt, cercetat. Ar fi violat, corupt și agresat sexual o minoră
16:17 - Gigi Becali, scandalizat după ce Luțu i-a arătat Instagramul: „Când am văzut femei, femei, femei, i-am zis ‘Du-te, bă, de aici!’ și i-am aruncat telefonul”
16:08 - Newsweek: Cine e vicecampionul olimpic la tir ce a devenit solist de operă? Depresia l-a făcut să piardă aurul
16:06 - Barbecue uriaș organizat în ultima zi a Regelui Charles și a Reginei Camilla în Australia. A fost prima călătorie în străinătate a monarhului britanic de lungă durată după diagnosticarea cu cancer
15:57 - SUA ar fi împiedicat un atac armat în Ungaria. Șase tineri reținuți în fața unui bar din Budapesta
15:44 - Marian Rasaliu: Exclus ca PSD să aibă o relație preelectorală cu AUR-ul lui George Simion. Am convingerea că, arătând așa sondajele, Marcel Ciolacu va câștiga inclusiv turul 2 (VIDEO)
15:39 - Zece tone de deșeuri urmau să fie arse ilegal într-o comună din Dâmbovița. Autoritățile au aplicat operațiunea Jupiter