"Interzis să vă PLÂNGEȚI!" – noul anunț de pe ușa PAPEI Francisc!

"Interzis să vă PLÂNGEȚI!" - noul anunț de pe ușa PAPEI Francisc!

Credincioșii catolici se pot plânge în continuare la Dumnezeu, dar nu și la Papă! "Interzis să vă plângeți!" – acesta este anunțul cu care sunt întâmpinați vizitatorii papei Francisc încă de la sosirea în fața apartamentului acestuia din Vatican.

Afișul din carton agățat pe ușă, i-a fost oferit recent suveranului pontif de un psiholog italian, a dezvăluit vineri un apropiat al papei, citat de AFP și Agerpres.

Psihologul Salvo Noe, autorul unei cărți de dezvoltare personală, i-a oferit papei acel afiș la sfârșitul unei audiențe publice din piața Sfântul Petru din Roma, la jumătatea lunii iunie, raportează blogul Vatican Insider al jurnalistului Andrea Tornielli.

Papa Francisc i-a făcut atunci o promisiune: "Îl voi pune pe ușa biroului meu unde îi primesc pe vizitatori".

Însă suveranul pontif a renunțat în cele din urmă să agațe afișul în grandioasele apartamente pontificale, unde se află biroul său, preferând o afișare mai informală, expunându-l în modesta sa reședință Domus Sanctae Marthae.

Pontiful argentinian recomandă adeseori credincioșilor să nu se lase cuprinși de melancolie și să nu se lamenteze.

În plus față de mesajul afișat pe pancarta "adoptată" de papa Francisc, vizitatorii sunt informați că aceia dintre ei care nu respectă acel ordin "sunt supuși unui sindrom de victimizare, cu o scădere notabilă a stării de dispoziție și a capacității de a rezolva problemele".

Textul recomandă vizitatorilor "să se concentreze pe propriul potențial, și nu pe propriile limite" și se încheie cu mesajul următor: "Încetează să te plângi și acționează pentru a-ți schimba viața în bine!".

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:22 - O țară din Europa a reintrodus serviciul militar obligatoriu. Cât timp vor dura stagiile militare
21:13 - Reacția lui Cristi Danileț, după ce judecătoarele au anulat condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare a lui Mario Iorgulescu: “Nu am nicio îndoială că …”
20:57 - O fetiță de 11 ani din Neamț a fost bătută crunt de o vecină. Poliția nu a fost sesizată. Explicațiile părinților
20:48 - Un român pe jumătate chinez a dat lovitura cu o afacere în Toronto: „The Mămăliga Kitchen. Da, a fost un mare succes”
20:48 - Calcul: Câți bani a primit în plus un pensionar, care are o vechime de 26 de ani pe cartea de muncă. Lista completă cu majorările de care au beneficiat seniorii
20:26 - Daniel Dăianu (Consiliul Fiscal): Noua ţintă de deficit a Guvernului, de 6,9%, e cu mult mai mare decât cea asumată inițial. Dacă nu ar fi existat amnistia, acel 6,9% din PIB, ar fi însemnat 7,3 – 7,4%
20:26 - Cum pot vota cetățenii români, prin corespondență, la alegerile prezidențiale și parlamentare. Acesta este termenul-limită pentru înregistrare
20:16 - Comisia Europeană va da undă verde la vânat lupi în România și alte state din UE. Cum poate acest lucru să afecteze românii
19:59 - Cum arată Raiul, în realitate. Un renumit neurochirurg a explicat totul: “Aceasta a fost dovada incontestabilă”
19:57 - Surpriză la parlamentare: Liderul liberal Ilie Bolojan va candida la Senat. Nelu Tătaru: „Dacă și doamna Lasconi l-a propus premier, noi cu atât mai mult!” (VIDEO)