Fiul lui Trump, chemat în Congres pentru legături cu Rusia

Fiul lui Trump, chemat în Congres pentru legături cu Rusia
Foto: Colorado Springs Independent

Fiul lui Donald Trump a fost chemat de către legislatorii republicani să participe la o audiere în Congres pentru a discuta despre întâlnirea controversată cu o avocată de origine rusă în timp ce campania electorală a tatălui său era în desfășurare, potrivit agerpres.ro.

În cazul în care se va prezenta, Trump Jr. va fi primul membru al cercului restrâns de apropiați şi colaboratori ai preşedintelui republican care depune mărturie în faţa legislatorilor care investighează implicarea rușilor în campanie, notează Reuters.

Chuck Grassley, senator american, a declarat joi că vrea să-i trimită o scrisoare fiului lui Trump pentru a-l invita la audiere, care ar putea avea loc săptămâna viitoare.

Republicanul Paul Ryan, Preşedintele Camerei reprezentanţilor, a punctat într-o conferinţă de presă că „toţi martorii chemaţi la audieri în Congres trebuie să se prezinte”.

Fiul liderului de la Casa Albă a confirmat că întâlnirea sa cu avocata rusă, dezvăluită sâmbătă de ziarul american New York Times.

„Evident, sunt prima persoană implicată într-o campanie care a acceptat o întâlnire pentru a se informa despre un adversar… nu a dus nicăieri, dar a trebuit să ascult”, a fost mesajul lui Donald Trump Jr luni pe Twitter.

De asemenea, tot pe Twitter, el a anunțat că le va transmite tot ce ştie congresmenilor care anchetează legăturile dintre campania lui Donald Trump şi Rusia.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`