Protest pașnic la Iași: Aproximativ 500 de persoane participă la manifestațiile din Piața Unirii

Protest pașnic la Iași: Aproximativ 500 de persoane participă la manifestațiile din Piața Unirii
Foto: buzznews.ro

Aproximativ 500 de ieșeni participă, duminică, la un miting de protest autorizat, organizat în Piața Unirii din centrul orașului, pentru susținerea lui Raed Arafat.

Protestul a început în jurul orei 12.00, în Piaţa Palatului Culturii din oraș, când aproximativ 200 de persoane au venit în piață. Ulterior, mitingul a luat amploare, manifestanților din Piața Unirii alăturându-li-se alți demonstranți.

În jurul orei 13.00, manifestanţii au pornit într-un marş către sediul Prefecturii ieşene, în faţa căruia au fost montate garduri metalice de protecţie. Până acum nu au avut loc incidente. 

Mitingul a fost organizat de PNL Iași, care s-au manifestat pentru susținerea medicului Raed Arafat. La protest au anunţat că vor fi prezenţi şi tineri din cadrul PSD Iași.

Manifestanții au anunțat că nu vor pune capăt protestului până cand nu vor exista reacții din parteea guvernului.

Unii dintre demonstranți protestează în Piața Unirii, în timp ce alții au rămas în fața Palatului Culturii.

La acțiune participă membri din PSD, PNL, consilieri locali, organizații de tineret, dar si reprezentanți ai sindicatului din sănătate – SANITAS.

Sâmbătă după-amiază, aproximativ o sută de persoane s-au adunat spontan în Piaţa Unirii din Iași, în cadrul unor proteste antiguvernamentale. Manifestaţia nu a fost autorizată şi a durat două ore, fiind lipsit de incidente.

Acţiuni similare de protest au avut loc în ultimele trei zile în mai multe oraşe şi în Bucureşti.

Sute de persoane protestează la Iași

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_14594').select();" id="embed_text_14594" />
Urmăriți B1TV.ro și pe
`