LUARE DE MITĂ: Directorul economic al Primăriei TG. Mureș, trimis DIN NOU în judecată

LUARE DE MITĂ: Directorul economic al Primăriei TG. Mureș, trimis DIN NOU în judecată
Foto: antena3.ro

Directorul economic al Primăriei Târgu Mureș, Kiss Imola, a fost trimis în judecată de către procurorii DNA pentru luare de mită, acesta fiind suspecatat că ar fi cerut 10.000 de euro unui om de afaceri pentru sponsorizarea unei competiții de fotbal în sală, în schimbul achitării unor facturi la lucrări efectuate în oraș, potrivit Hot News.

Kiss Imola a mai fost trimis anterior în judecată alături de primarul orașului Dorina Floarea, în anul 2015, pentru abuz în serviciu, în legătură cu finanțarea Asociației Sportive "Fotbal Club Asa 2013".

"Banii respectivi au fost pretinși de inculpat pentru că, în exercițiul atribuțiilor de serviciu, să efectueze demersurile necesare astfel încât instituția publică să achite facturile emise de societatea omului de afaceri în contextul derulării unor contracte de execuție lucrări pe rază municipiului Târgu Mureș (reabilitarea termică a unor blocuri de locuințe, modernizarea unor unități de învățământ etc.)", anunță DNA.

Procurorii DNA au dispus trimiterea în judecată a lui Kiss Imola în stare de libertate, dosarul acestuia fiind trimis spre Tribunalul din Mureș.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`