Noi mitinguri pentru susținerea lui Raed Arafat au loc în Capitală și în alte orașe din țară

Noi mitinguri pentru susținerea lui Raed Arafat au loc în Capitală și în alte orașe din țară

Sute de persoane s-au adunat, sâmbătă după-amiază, în Piața Universității din Capitală pentru a-l susține pe Raed Arafat. Manifestații similare au loc și la Cluj, Târgu Mureș, Deva, Timișoara, Constanța, Iași și Craiova, potrivit Hotnews.

Câteva zeci de protestanţi din București au început să se îmbrâncească cu jandarmii care asigurau ordinea publică, în încercarea de a ocupa Piaţa Universităţii. Traficul rutier a fost blocat dinspre Piaţa Romană spre Universitate.

La Craiova, peste o sută de persoane s-au adunat în Piața Prefecturii pentru a protesta. Manifestația pentru care protestatarii au autorizație era programată duminică, însă manifestanții s-au adunat sâmbătă, în urma unor apeluri pe Facebook.

La Deva au loc manifestații similare, aproximativ o sută de persoane participând la un protest pentru susținerea lui Raed Arafat.

Aproximativ o sută de persoane, majoritatea revoluţionari, participă sâmbătă după-amiază în Piaţa Victoriei din Timişoara la miting, în timp ce la Sibiu câteva zeci de persoane s-au adunat în Piaţa Mare pentru a demonstra.

La Constanța, 200 de persoane s-au adunat în jurul orei 14.00 în faţa sediului Prefecturii, la un miting de susţinere a lui Raed Arafat, potrivit Mediafax.

La rândul lor, 40 de persoane s-au adunat în centrul municipiului Târgu Mureş, pentru a participa la miting.

La Mehedinți, 50 de persoane s-au strâns, sâmbătă după-amiază, în faţa Prefecturii, în semn de protest faţă de guvernanţi, potrivit Mediafax.

La Oradea, o sută de persoane au participat în Piaţa Unirii la o manifestare de susţinere a lui Raed Arafat.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`