Controversele din jurul procurorului revocat de către Kovesi din DNA: Soția lui Țuluș, surprinsă la volanul unui bolid de 80.000 de euro (VIDEO)

Controversele din jurul procurorului revocat de către Kovesi din DNA: Soția lui Țuluș, surprinsă la volanul unui bolid de 80.000 de euro (VIDEO)

Procurorul Doru Țuluș a fost revocat de către CSM din DNA, alături de procuroare Mihaela Iorga, în urma unei cereri depusă de către Laura Codruța Kovesi care a provocat un întreg scandal în interiorul instituției anticorupție.

Jurnaliștii de la Lumea Justiției au publicat un material în 2014 în care arătatu cum soția procurorului, care în trecut a fost șef al Secţiei a II-a a DNA, conducea un bolid de 80.000 de euro, autoturism ce nu apărea în declarațiile de avere a niciunuia din cei doi.

Și deși nu apărea în declarațiile de avere, LuJu a arătat cum femeia, pe nume Claudia Roșu, conducea în mod frecvent acest autoturism de lux.

Investigaţiile ulterioare au condus la proprietarul autoturismului Lexus, care este înregistrat pe numele unei societăţi ce aparţine lui Rusu Ioachim Daniel, fostul şef de cabinet al ministrului de Interne Ioan Rus, conform sursei menționate.

Proprietarul societății a contactat ulterior materialului jurnaliștii afirmând că soția lui Țuluș s-a hotărât să cumpere respectivul bolid pe care îl folosea ocazional dar nu putut fi încheiat până în respectivul moment contractul de vânzare pentru că erau sărbătorile de iarnă și că nu ar fi vorba de niciun favorit oferit.

Doru Țuluș a fost revocat din DNA de către CSM în urma unei cereri depuse de către Kovesi în care era acuzat de încălcarea regulamentului de ordine interioră a instituției.

Controversele din jurul procurorului revocat de către Kovesi din DNA: Soția lui Țuluș, surprinsă la volanul unui bolid de 80.000 de euro

#DIRECT_ONE_7g9q6q#

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`