Băsescu intervine în SCANDALUL de la DNA: În locul Elenei Udrea nu aș mai sta o clipă, aș merge direct…

Băsescu intervine în SCANDALUL de la DNA: În locul Elenei Udrea nu aș mai sta o clipă, aș merge direct...

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, marți, în contextul acuzațiilor grave care i se aduc șefei DNA cu privire la presiunile făcute pentru reținerea Elenei Udrea, că dacă ar fi în locul acesteia s-ar duce "direct la CEDO".

Citește și "Procurorul Mihaela Iorga: Codruța Kovesi a cerut reținerea Elenei Udrea (VIDEO)"

„Doamna Codruţa Kovesi, împreună cu Coldea, au avut un plan de epurări prin arestări şi compromiteri. Codruţa Kovesi îl duce şi singură, indiscutabil, iar în ceea ce o priveşte pe Elena Udrea, de doi şi jumătate spun tot timpul că este o înscenare şi Gala Bute şi actualul dosar cu alegerile, dar nu îmi foloseşte la nimic. Iată că apar elemente. Dacă declaraţia procurorului de caz este că i-a cerut procurorul şef DNA s-o aresteze pe Elena Udrea, această declaraţie este consemnată şi eu în locul doamnei Udrea nu aş mai sta nicio clipă, m-aş duce direct la CEDO pentru că este evident că nu are parte de un proces corect”, a declarat fostul preşedinte Traian Băsescu, la solicitarea mediafax.

Procurorul Mihaela Moraru Iorga a vorbit marți, după ședința de la CSM, în care s-a discutat cererea de revocare făcută de șefa DNA, despre presiunile făcute asupra sa în anumite dosare. Aceasta a spus că i s-a transmis din partea Codruței KovesiElena Udrea ar trebui reținută pentru 24 de ore deși Parlamentul nu încuviințase și cererea de arestrare a acesteia. (Detalii AICI)

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`