KOVESI, reacție NERVOASĂ la CSM: "Nu îmi dau nicio DEMISIE, nu am motive!" (VIDEO)

KOVESI, reacție NERVOASĂ la CSM: "Nu îmi dau nicio DEMISIE, nu am motive!" (VIDEO)

Procurorul-șef DNA, Laura Codruța Kovesi, s-a prezentat miercuri la sediul CSM unde urmează să fie discutată cererea sa de revocare din DNA a procurorilor Doru Țuluș și Mihaela Iorga.

Cu această ocazie, Kovesi a răspuns mai multor întrebări ale jurnaliștilor pentru a lămuriri situația tensionată din prezent din interiorul DNA.

"Nu este vorba de niciun conflict, este o cerere prin care am cerut un aviz consultativ pentru revocare a doi procurori din DNA", a precizat Kovesi afirmând că nu poate da niciun detaliu în plus, pe lângă comunicat făcut deja public vineri, pentru că este o anchetă în curs.

"Nu este nicio tensiune, activitatea se desfășoară în mod normal", a ținut să precizeze Kovesi despre situația din interiorul DNA.

Cât despre înregistrare Kovesi a afirmat că nu a făcut decât să îți facă treaba pe care o are prin funcția de procuror-șef, activitate reglementată de căter regulamentul DNA și atribuțiile postului.

Kovesi a ținut însă să lămurească că nu se pune sub nicio formă problema de a îți da demisia pentru că nu există motive.

"Nu îmi dau nicio demisie. Nu am motive", le-a spus Kovesi jurnaliștilor la intrare în sediul DNA.

"Nu îmi dau nicio demisie. Nu am motive". Kovesi, lămuriri despre scandalul din DNA

#DIRECT_ONE_hlh2er#

Urmăriți B1TV.ro și pe
`