Un spectacol al Filarmonicii din New York, întrerupt de soneria unui iPhone (VIDEO)

Un spectacol al Filarmonicii din New York, întrerupt de soneria unui iPhone (VIDEO)

Pentru prima dată în istoria de 170 de ani a celebrei Filarmonici din New York, pentru prima oară după 14.000 de concerte, un spectacol a fost oprit! Stați liniștiți, nu a fost cutremur, sala nu a loc foc, ci un banal telefon mobil a întrerupt Simfonia a Noua de Gustav Mahler.

Totul s-a petrecut în somptuoasa Avery Fisher Hall de la Lincoln Center, când orchestra, dirijată de Albert Gilbert, ataca un tempo mai rapid. Atunci un iPhone a sunat chiar în primul rând.

Gilbert a făcut semn ca toate instrumentele să tacă. Cu toate că publicul, unul extrem de elevat, a început să țipe la deținător, el nu i-a întrerupt piuitul, moment în care toată sala a cerut ca acesta să fie dat afară.

Gilbert s-a apropiat de el, l-a intrebat dacă-l deranjează cumva să-i întrerupă soneria și, abia după ce a primit răspunsul dorit, s-a întors către orchestră. „Continuăm, baieți?„.

Nu știm cum s-a simțit respectivul iubitor de muzică bună, dar noi ne-am lămurit că neamuri proaste există și în America, nu numai la Mallurile din București.

Filarmonica din New York, întreruptă de un iPhone

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_14521').select();" id="embed_text_14521" />

Urmăriți B1TV.ro și pe
`