Traian Băsescu, atac FĂRĂ PRECEDENT la adresa lui Kovesi

Traian Băsescu, atac FĂRĂ PRECEDENT la adresa lui Kovesi

După ce mai multe înregistrări cu Laura Codruța Kovesi au ieșit la iveală, Traian Băsescu a lanst un atac la adresa DNA.

Acesta spune că este o atmosferă apăsătoare în cadrul instituției, iar cel mai șocant lucru în opinia lui Traian Băsescu este modul în care procurorii se raportează lapersoanele pe care le anchetează.

"Este o atmosferă îngrozitoare în DNA. (…) Ne arata si mizeria din interiorul acestei institutii. Pentru mine, cel mai socant lucru e dispretul pe care il au procurorii fata de cei pe care ii ancheteaza. Uitati-va la dialogul lui Negulescu, ale sefei DNA cu procurorii, la dialogului unui Popovici. Nu se poate vorbi asa intr-o institutie de stat. Nu e nici institutie de prostitutie, nici institutie de spectacol, nici institutie de vanzare de carne vie. Nu am auzit si am trecut prin multe institutii ale statului roman, nu am auzit niciodata asemenea dialoguri. (…) Modul acesta de a discuta despre oameni din afara institutiei sau chiar oameni din institutie despre ei arata un nivel intelectual lamentabil al acestor oameni. Sunt formate tot din romani, iar acum constatam un lucru de neacceptat – sunt romani, dar de proasta calitate multi din ei, ceea ce e ingrozitor.", a spus Traian Băsescu la o emisiune televizată, potrivit știripesurse.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`