Vaslui: Incendiu într-o casă din localitatea Negrești. Un copil prins sub dărâmături a murit

Vaslui: Incendiu într-o casă din localitatea Negrești. Un copil prins sub dărâmături a murit
Foto: B1 TV

Un incendiu a izbuncit vineri într-o casă din localitatea Negrești, județul Vaslui. Potrivit primelor informații, trei copii se aflau în locuință în momentul în care casa a luat foc.

La fața locului s-au deplasat pompierii și un echipaj de salvare care au oferit celor doi copii îngrijiri medicale. Al doilea copil, în vârstă de doi ani, a fost căutat timp de două ore și găsit în cele din urmă mort, sub rămășițele tavanului.

„S-a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă de la Garda de Intervenție Negrești, în cel mai scurt timp posibil. Din păcate, în incendiu a fost prins un copil de doi ani. În acest moment colegii mei îl caută. Ceilalți doi copii ai familiei, unul în vârstă de 11 luni și celălalt de 5 ani au fost scoși la timp din incendiu și primesc îngrijiri medicale de la echipajul de ambulanță ajuns la fața locului”, a declarat pentru Știrile B1 TV Alina Poiană, purtător de cuvânt ISU Vaslui.

Potrivit Alinei Poiană, focul a fost stins în totalitate, însă, din nefericire, rămășițele tavanului au căzut peste trupul copilului.

Vaslui: Copii prinși în incendiu

Embed: ” />
Urmăriți B1TV.ro și pe
`