Donald Trump, acuzat de fals de celebra revistă Time

Donald Trump, acuzat de fals de celebra revistă Time

Revista americană Time a cerut Trump Organization retragerea unei coperte false publicată de holdingul care reprezintă interesele economice ale actualui președinte american.

Această copertă falsă, în care este glorificat Donald Trump, este expusă în mai multe cluburi de golf care aparțin președintelui, conform AFP, citat de Agerpres.

"Trump e pe toate fronturile… chiar și la televizor!", "'The Apprentice' este un succes de televiziune!" sunt doar câteva dintre titlurile publicate în acea copertă falsă a revistei Time, creată pentru a fi extrem de favorabilă lui Donald Trump, susține un jurnalist de la Washington Post care a văzut coperta.

Revista Time a cerut Trump Organization să dea jos acele coperte false, datate din 1 martie 2009, a precizat pentru AFP, miercuri, un purtător de cuvânt al publicației americane.

Acest scandal vine chiar în contextul în care Donald Trump a acuzat în repetate rânduri jurnaliștii de la televiziunile și publicații americane că răspândesc "știri false" cu rol denigrator la adresa sa.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`