Patronul Asesoft, Sebastian Ghiţă: Nu am fost chemat la DNA în dosarul lui Ioan Niculae. Nu văd ce legătură am eu cu el

Patronul Asesoft, Sebastian Ghiţă: Nu am fost chemat la DNA în dosarul lui Ioan Niculae. Nu văd ce legătură am eu cu el
Foto: evz.ro

Patronul Asesoft, Sebastian Ghiţă susține că nu a fost chemat la DNA în cazul omului de afaceri Ioan Niculae, privind finanţarea campaniei electorale a PSD, relatează Gândul.

Ghiță a recunoscut că se cunoaşte cu Viorel Hrebenciuc, dar că nu a fost interogat în dosarul lui Niculae.

Am aflat şi eu din presă. Nu am fost chemat niciodată la DNA în dosarul acesta, nu m-a întrebat nimeni nimic, nu am dat nicio declaraţie Am înţeles că este un dosar disjuns din cel al lui Niculae, dar nu văd ce legătură am eu cu el” susține Ghiță.

În privința motivelor care ar fi dus la menționarea numelui său la dosar, el a apreciat că probabil este vorba de o interceptare.

”Probabil, este vreo interceptare, pentru că eu am mai vorbit nea Hrebe, mă cunosc şi cu el şi Geoană, şi este posibil ca un ziarist să vadă numele meu în dosar şi au dat că sunt cercetat. În afară de sponsorizările legale pe care le-am făcut şi care apar în Monitorul Oficial, altceva nu am mai făcut. Sunt prieten cu cei care apar în dosar, dar la momentul acesta eu nu ştiu nimic„, a spus patronul Asesoft.

Sebastian Ghiţă  este cercetat împreună cu deputaţii PSD Viorel Hrebenciuc și Robert Negoiţă pentru spălare de bani, într-un dosar disjuns din cel cel în care Ioan Niculae a fost trimis în judecată miercuri, pentru finanţarea partidelor politice.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`