Raluca Turcan a precizat cât are PNL în sondaje. "Ştiu că nu v-am fost simpatică. E şi dificil să fii simpatic.."

Raluca Turcan a precizat cât are PNL în sondaje. "Ştiu că nu v-am fost simpatică. E şi dificil să fii simpatic.."
foto: stirileprotv.ro

Raluca Turcan, președintele interimar al PNL din ultimele șase luni, a fost prezentă la Congresul PNL ținut cu ocazia alegerii noii conduceri a partidului, la deschiderea căruia a susținut și un discurs. Aceasta a susținut că nu a apreciat conducerea din 2016 și că PNL a crescut în sondaje.

Raluca Turcan a afirmat că PNL are 27% în toate sondajele, chiar și în cele măsluite.

"Ştiu că nu v-am fost simpatică. E şi dificil să fii simpatic într-o perioadă de criză", a precizat Turcan. Ea a mai spus că ceea ce a lipsit partidului a fost acel respect de acceptare a unei opinii contrare și bine argumentate.

"PNL va putea guverna modern, eficient şi european, cu siguranţă mult mai bine decât orice încercare a PSD pe care o vedem în ultimele zile. Din nefericire, pentru cei care au votat şi au aşteptat stabilitate politică, astăzi au primit un ridicol complet din partea celor din PSD. Niciunul nu este mai breaz decât celălalt. Dragnea ocupă Parlamentul, Grindeanu ocupă Guvernul. Sunt fix aceeaşi Mărie, dar cu altă pălărie. Ce naşte din pisică, şoareci mănâncă şi, din nefericire, tot ce naşte din PSD dăunează grav României. (…) Trebuie să-i sancţionăm prompt şi să demonstrăm că familia PNL are un mare potenţial de a ajunge la inima şi mintea românilor. Să guvernăm bine şi profesionistpentru că mulţi se uită spre noi şi aşteaptă lucrul acesta de la PNL",a spus Turcan, potrivit stiripesurse.ro.

"Am spus că Dragnea este obsedat de putere şi că se va distruge singur şi că îşi va distruge şi partidul. Aşa se întâmplă. Am spus că eticheta de guvernare a PSD va fi cea de la OUG 13 şi anume "noaptea ca hoţii". Şi asta se întâmplă azi şi se acuză public de hoţie şi jaf la drumul mare", a adăugat aceasta.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`