Victor Ponta: Alegerea între un profesonist ca Arafat și un corupt ca Băsescu este simplă

Victor Ponta: Alegerea între un profesonist ca Arafat și un corupt ca Băsescu este simplă
Foto: politicaromaneasca.ro

Liderul USL, Victor Ponta, a declarat, marți, că alianța pe care-o reprezintă va sprijini profesioniștii din sănătate, educație și cultură care au fost înlăturați, enunțând că alegerea dintre un profesionist ca Raed Arafat și un politician corupt ca Traian Băsescu este evidentă, potrivit Mediafax.

Vreau în numele USL să exprim sprijinul total pe care Uniunea îl va acorda profesioniştilor din domeniile esenţiale ale vieţii sociale, mă refer la sănătate, educaţie, cultură. Un sprijin pentru profesionişti şi împotriva politicienilor incompetenţi şi corupţi care iau decizii. Ca să fiu şi mai concret, între un profesionist ca dr. Raed Arafat şi un politician incompetent şi corupt ca Traian Băsescu, alegerea noatră şi a oricărui român e foarte simplă„, a spus Ponta.

Acesta a anunțat că toți acei profesioniști care luptă cu politicieni corupți și incompetenți vor primi, după alegerile din noiembrie, oferte de a se alătura USL, fără a fi înregimentați politic.

Vreau să îi anunţ de acum de oferta noastră de a se întoarce după decembrie 2012 în aceste sisteme, fără a se înrola politic în USL. Dr. Arafat şi mulţi alţi oameni din sănătate şi educaţie care au părăsit aceste sisteme în ultima perioadă vor primi o solicitare de la viitorul Guvern pentru a încerca să reparăm ceea ce s-a stricat şi se strică în aceşti ani„, a adăugat Victor Ponta.

Raed Arafat și-a prezentat, marți, demisia din Ministerul Sănătății, după un schimb de replici dur avut cu președintele Traian Băsescu, pe tema SMURD.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`