"Ce să facă aici? SĂ-MI UDE BURETELE?" – Cheloo, condamnat la MUNCĂ ÎN FOLOSUL COMUNITĂȚII la o școală dintr-un sat prahovean

"Ce să facă aici? SĂ-MI UDE BURETELE?" - Cheloo, condamnat la MUNCĂ ÎN FOLOSUL COMUNITĂȚII la o școală dintr-un sat prahovean

Cătălin Ştefan Ion, solistul formaţiei Paraziţii cunoscut sub numele de scenă Cheloo, a fost condamnat, joi, la doi ani de închisoare cu suspendare și muncă în folosul comunității, în dosarul de trafic de droguri.

Decizia magistraților este definitivă.

Potrivit deciziei judecătorilor Tribunalului Prahova, Cheloo va avea de executat 100 de zile lucrătoare de muncă în folosul comunităţii la o şcoală generală din comuna prahoveană Adunaţi.

Rapperul nu a comentat decizia magistraților, însă autoritățile din localitate nu prea sunt de acord să-l primească pe inculpat, lăsând să se înțeleagă că ar putea fi un pericol pentru copii.

Noi avem mulţi copii aici şi sunt foarte educaţi. Nu ştiu foarte bine ce ar putea să facă aici, în şcoală. Să-mi ude buretele? Eu sunt foarte drastică! Dacă nu există altă soluţie, pentru început voi avea pretenţia de la el să aibă în primul rând un vocabular civilizat pentru că intră într-o instituţie de învăţământ. N-aş vrea să se distrugă ceea ce am construit eu în ani de zile”, a declarat Luiza Ungureanu, directorul Şcolii Gimnaziale „Radu şi Severa Novian“ din comuna Adunaţi, potrivit Adevărul.

M-a sunat şi pe mine directorul şcolii, dar deocamdată nu am luat o decizie. La noi la Primărie ne-au venit mai multe persoane care au trebuit să muncească în folosul comunităţii. Ne-am orientat şi noi în funcţie de capacitatea fiecăruia. Pe unii i-am pus să sape şanţul, pentru că se bagă acum o conductă de apă, pe alţii la curăţenie în sat. Cântăreţi nu am avut până acum. Astăzi nu am un răspuns concret”, a declarat, pentru aceeași sursă, Octavian Negotei, primarul din Adunaţi.

Nu pot comenta pe marginea acestei decizii. Instanţele din România sunt suverane. Nu pot să vă spun decât că respectiva persoană nu va putea presta activităţi didactice în cadrul unei şcoli nici măcar dacă ar fi avut această calificare, fără acordul nostru. Probabil va fi trimis să tundă iarba, să văruiască, să repare un gard, să taie lemne, să aprindă focul”, a menționat oria Toma, inspector adjunt al ISJ Prahova.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră